Eksperten:
W-betteren
Dato:
mandag 31 juli 2017 - 19:00
Kamp:
Silkeborg - AGF
Liga:
Superligaen
Udfald:
Over 2.5 mål
Resultat:
Vundet
Units:
2
Odds:
1,85
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
TV3sport1

Vi skal til indvielse på det nye Silkeborg stadion, som meget passende sker med besøg af lokalrivalerne fra AGF.

Silkeborg er sultne efter at komme på tavlen, og med 0 point for de første to kampe er der pres på for at hente point imod AGF. Samtidig er kampen udsolgt, og med publikum i ryggen forventer jeg at Silkeborg vil forsøge at angribe kampen offensivt an.
Det bør de også gøre, for AGFs forsvar skal nok give chancer væk. Det har de gjort så rigeligt i de første to kampe, og det fortsætter egentlig bare tendensen fra sidste sæson.
Her var AGF det hold med færrest cleansheets i grundspillet, hvor de kun holdt buret rent i 3 ud af 26 kampe. De indkasserede også 1,54 mål per kampe.
I denne sæson har AGF haft et mere offensivt udtryk. En midtbane med Ankersen, Amini, Spelmann og Sana vil fremad - og så lever man med at give mange chancer væk.
Samtidig har Silkeborg træner Peter Sørensen, udover et horn i siden, også en dybere indsigt i AGFs defensiv og dens svagheder.
Han ved også at Silkeborgs lidt vaklende forsvar får svært ved at dæmme op for Duncan og Sana, og at de med stor sandsynlighed skal op og score for at hente point.
Jeg tror på en offensiv kamp her, og selvom kampene imellem Silkeborg og AGF traditionelt ikke indeholder mange mål (kun et snit på 1,54 over 45 kampe) - så tror jeg på over 2.5 mål her.
Ihvertfald er 1,85 et spilbart odds på dette resultat, og det er da også marginalt over resten af markedet som lige nu bevæger sig i 1,77-1,82.

Tippet fredag 28 juli 2017 - 07:02

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03