Eksperten:
W-betteren
Dato:
onsdag 02 august 2017 - 20:45
Kamp:
Rosenborg - Celtic
Liga:
Champions League Kval
Udfald:
Under 0,5 mål ved pausen
Resultat:
Vundet
Units:
2
Odds:
2,85
Bookmaker:
http://bit.ly/2kLyar7

Vi skal til Champions League kvalifikationen, hvor der venter et rigtigt tæt returopgør, når Celtic til skal Norge og møde Rosenborg.

De fleste, inklusiv mig selv, havde Celtic som store favoritter til at gå videre. Men Rosenborg matchede dem fint i først kamp, som endte 0-0 i Glasgow.
Nu er det så returen i Norge, hvor Celtic stadig er favoritter til at vinde og til at gå videre.
De skal op og angribe en smule, for at se om de kan score et vigtigt udebanemål. Rosenborgs hjemmebane, Lerkendal, er dog et meget svært sted at komme som udehold. Her har Rosenborg tidligere givet store hold problemer i Europa - og med den form de er i lige nu kan Celtic også få problemer. 
Rosenborg er nemlig ubesejrede i de seneste 5 hjemmekampe, hvoraf de har vundet de seneste 4. De er ubesejrede i de sidste 7 og er langt inde i en sæson, hvor Celtic ikke har fundet formen endnu.
Jeg tror på et rigtigt tæt opgør i Norge, hvor begge hold vil spille henholdende. I den første kamp var der ikke mange chancer, og det forventer jeg heller ikke her - ihvertfald ikke før et eventuelt første mål falder.
0-0 ved pausen virker som et godt bet her, og det kan vi hente odds 2,85 på hos den bookmaker der ligger højest. Det er pænt over resten af markedet som er i 2,65-2,75.
Jeg skyder 2 units på 0-0 ved pausen.

Tippet tirsdag 01 august 2017 - 23:13

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03