Eksperten:
W-betteren
Dato:
onsdag 02 august 2017 - 19:00
Kamp:
BATE Borisov - Slavia Prag
Liga:
Champions League Kval
Udfald:
BATE Borisov +0,5 asian
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
1,66
Bookmaker:
http://bit.ly/2kLyar7

Vi skal en tur til Borisov Arena i Hviderusland, hvor Slavia Prag skal på besøg i returkampen imod BATE. Det er to ekstremt hjemmestærke hold der mødes her, og efter en 1-0 sejr til Slavia Prag i den første kamp - så bør det blive et tæt opgør her.

Slavia Prag kommer til kampen som ubesejrede i deres sidste 14 kampe i alle turneringer, og som favoritter.
Det forstår jeg dog ikke meget af. I min bog er BATE et rigtigt godt hold, med stor europæisk erfaring og masser af Champions League kampe i de seneste sæsoner.
Slavia Prag er ved at bygge et hold op, og selvom de har succes - så mener jeg at BATE er næsten ligeså godt et hold. Jeg så ikke den første kamp, men alle stats peger på at Slavia dominerede. De var dog 11 imod 10 allerede efter 19.minutter, og med det i mente er 1-0 ikke imponerende.
BATE er undervurderet her - og på eget græs bør de volde problemer for Slavia.
Samtidig er deres liga gået i gang og de er længere i preseason end Slavia.
Jeg tror på en tæt kamp her, som BATE godt kan vinde.
Spilmæssigt garderer jeg mig dog lidt ind. For med 1-0 i den første kamp, vil Slavia stå defensivt her - og forsøge at spille på omstillinger, hvor de er stærke. BATE vil angribe, men ikke desperat før vi er langt henne i kampen.
Jeg kunne godt se denne gå uafgjort i lang tid, og når vi kan få odds 1,66 på BATE+0,5 asian, så napper jeg den. Det skyder jeg 3 units efter.

Tippet tirsdag 01 august 2017 - 23:33

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03