Eksperten:
W-betteren
Dato:
tirsdag 08 august 2017 - 18:30
Kamp:
Kastrup Boldklub - AB
Liga:
DBU Pokalen
Udfald:
AB
Resultat:
Vundet
Units:
2
Odds:
1,55
Bookmaker:
http://bit.ly/1gBKEaI

Vi skal en tur til DBU pokalen, hvor AB, der i sidste sæson rykkede ud af 1.division skal på besøg hos Danmarkserieklubben Kastrup boldklub.

Kastrup spiller til dagligt i Danmarksserien, hvor de startede med at tabe den første kamp til Fredensborg. I sidste sæson blev de nummer 5 ud af 10 hold i rækken, og det mest spektakulære var at de var bedst på udebane.
I dag får de så besøg af den gamle traditionsklub AB, som altså spiller i 2.division. Her startede de med et fint uafgjort resultat imod Hvidovre - og jeg forventer at de kommer til at ligge i toppen af rækken.
AB har skiftet en del ud i truppen, og hentet Ove Christensen ind omkring holdet også. De har mange unge og talentfulde spillere, som gerne vil vise sig frem i DBU pokalen - hvor de kan komme til at møde nogle lidt større hold.
Under alle omstændigheder bør du kunne slå et hold fra Danmarkserien, og i mine øjne virker odds 1,55 for højt på en favoritsejr her.
Det er da også pænt over markedet, som ligger i 1,43-1,45 og med en forskel på næsten 7% - så sender jeg 2 units efter en sejr til AB til odds 1,55.

Tippet tirsdag 08 august 2017 - 10:39

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03