Eksperten:
W-betteren
Dato:
søndag 13 august 2017 - 16:00
Kamp:
Randers - Brøndby
Liga:
Superligaen
Udfald:
Brøndby
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
1,95
Bookmaker:
http://bit.ly/1gBKEaI
Tv:
Canal 9

Vi skal en tur til den altid uforudsigelige Superliga, hvor jeg må indrømme at jeg er lidt påpasselig med antallet af units.

Derfor er jeg også "kun" i 2 unit på en Brøndby sejr her, selvom både statistik og momentum peger på at odds 1,95 er et fornemt odds her.
De to hold ligger nemlig i hver deres ende af rækken, med Brøndby som nummer 2 og Randers som nummer 14.
Det er vel også de to hold som har overrasket os mest, positivt for Brøndbys vedkommende og negativt i Randers' tilfælde.
Olafur Krisjansons tropper står således kun med 1 point efter 4 runder i ligaen. De har brændt et hav af chancer, og når man samtidig lader et hold som Hobro score 2 gange i mod sig - så er der problemer.
I 5. runde skal de så op imod et Brøndby hold som spiller rigtigt godt, og hvor Zorninger endelig har fået sat sit fingeraftryk på spillestillen. De er ude af Europa, og med FCKs nuværende formdyk - så skal Brøndby holde momentum, så kan de måske komme i nærheden af et tiltrængt dansk mesterskab i denne sæson.
Det er selvfølgelig early days, men med 9 point efter 4 kampe i et svært program - så ser Brøndby altså stærke ud lige nu.
Offensiven kan gøre ondt på alle lige nu, og imod FCK så vi også at defensiven kunne lukke af.
Finder holdet de samme takter frem imod Randers, så bør de vinde let.
Brøndby plejer også at have taget på Randers, som de er 4-1-0 imod for de seneste 5 indbyrdes kampe. I disse 4 sejre og en enkelt uafgjort, har de scoret hele 10 kasser imod Randers - og jeg tror også at de kommer på tavlen flere gange i denne kamp.
Jeg smider 2 units efter en Brøndby sejr til odds 1,95, og forventer at oddset vil være omkring 1,80- 1,85 ved kampstart.

Tippet onsdag 09 august 2017 - 12:45

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03