Eksperten:
W-betteren
Dato:
fredag 11 august 2017 - 18:30
Kamp:
Hvidovre - Næstved
Liga:
2.division pulje 1
Udfald:
Hvidovre (draw no bet)
Resultat:
Vundet
Units:
2
Odds:
1,53
Bookmaker:
http://bit.ly/2tFRJWj

Vi skal en tur til den danske 2.division, hvor Hvidovre i Gruppe 1 tager imod nedrykkerne fra Næstved. Hvidovre var tæt på at rykke op sidste år, hvor de i grundspillet var 3 point efter Avarta og endte som nummer 2.

Op til denne sæson har de rustet op med nogle meget markante navne, i Kim Aabech og Nicolaj Agger. Det er spillere som er gode nok til at spille på et højere niveau, og med disse i truppen forventer jeg at Hvidovre kommer til at spille med om oprykning.
De startede sæsonen ud med et lidt skuffende 2-2 resultat ude imod AB, inden de i midtugen vandt 1-0 over Frem i pokalen.
Den nye manager, og tidligere landsholds- og Bolton spiller Per Frandsen, udtrykte efter sejren tilfredshed med spillet - og understregede at holdet går efter oprykningen i denne sæson.
I morgen møder de så nedrykkerne fra Næstved - som var igennem en meget skuffende sæson sidste år. Næstved bør også kunne spille med i toppen af 2.division, men de startede super skidt ud med et 3-1 nederlag til oprykkerne fra Skovshoved.
I min bog har bookmakerne gjort Hvidovre til lidt for små favoritter her. Odds 2,05 på en hjemmesejr finder jeg dog ikke så sexet, idet kampen godt kan blive lige og ende uafgjort. At vi kan få odds 1,53 på Hvidovre draw no bet, virker dog højt - og det smider jeg 2 units efter.
Det er også et odds der er fint over markedet, hvor Cashpoint f.eks. er helt nede i 1,42 på samme spil.

Tippet torsdag 10 august 2017 - 09:57

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03