Eksperten:
W-betteren
Dato:
lørdag 12 august 2017 - 18:30
Kamp:
FC København - AC Horsens
Liga:
Superligaen
Udfald:
Under 3 mål (3 mål = pengene tilbage)
Resultat:
Vundet
Units:
4
Odds:
1,57
Bookmaker:
http://bit.ly/2kLyar7
Tv:
3+

Vi skal en tur til Superligaen, hvor den helt store overraskelse indtil videre er FCKs dårlige performance. Efter 4 runder ligger Ståles tropper bare nummer 9 i rækken, efter at de er gået 1-2- for de første 4 kampe. Spillet har slet ikke fungeret, og de har kun haft et scoringsnit på 1 mål per kamp i de første 4 kampe. Hvor de i sidste sæson lå på fine 2,19 mål per kamp i grundspilet. Defensiven har heller ikke set helt sammenspillet ud, men de har dog holdt 2 cleansheets i 4 kampe og kun lukket 0,5 mål ind per kamp indtil videre... Så helt skidt er det ikke.

I denne runde får de så besøg af Horsens, som er startet rigtigt flot ud.
Bo Henriksen har tillagt sit mandskab en slags Stoke bold - med en solid og hård defensiv, og masser af direkte spil.
Horsens er gået 3-0-1 for de første 4 kampe, og har her kun lukket 3 mål ind.
De plejer at have det svært imod FCK, hvor de har tabt uden at score i de seneste 3 opgør.
Det spil kan vi hente odds 2,0 på, hvilket er lige på kanten.
Der hvor jeg ikke føler at bookmakerne har justeret oddsene er på deres over/under spil.
Her er linierne skæve, og med FCKs spil der slet ikke hænger sammen - så kan jeg ikke forstå hvorfor bookmakerne tror der kommer så mange mål.
I kampen imod Brøndby skabte de kun 1 chance og imod et Horsens mandskab, som gerne vil sælge kampen for uafgjort - så bliver det en defensiv affære med få chancer.
Samtidig har FCK en meget vigtig CL kval kamp i baghovedet, og hvis de først kommer foran vil Ståle uden tvivl forsøge at grinde en sejr hjem.
Vi kan hente flotte odds 1,57 på under 3 mål asian, hvor vi altså vinder på 0-2 mål, får indsatsen retur på 3 mål og skal helt op i 4 scoringer i kampen for at tabe væddemålet.
Kigger vi på de 8 kampe de to hold har været involveret i indtil videre i Superligaen, så er der kun 1 af disse der er gået over 3,5 mål. 
Jeg mener at vi har et rigtigt fint spil her, og selvom bookmakerne er rimeligt enige om oddset - så mener jeg at de er skævt ude.
4 units på under 3 mål til odds 1,57.

Tippet torsdag 10 august 2017 - 11:35

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03