Eksperten:
W-betteren
Dato:
tirsdag 15 august 2017 - 20:45
Kamp:
Hoffenheim - Liverpool
Liga:
Champions League Kval
Udfald:
Under 9.5 hjørnespark
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
2,20
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF
Tv:
3+

Vi skal en tur til Champions League kvalifikationen, hvor Liverpool har fået en svær lodtrækning. De skal nemlig til Tyskland, hvor Hoffenheim fra den stærke Bundesliga venter. Klopp har uden tvivl brugt alt sit kendskab til tysk fodbold til at forberede holdet godt, og jeg forventer en kamp med stor respekt imellem de to hold.

Det kan også meget vel blive en kamp hvor de to hold tænker mest på defensiven, og hvor det hele kan blive en smule låst. Hoffenheim vil for alt i verden undgå at Liverpool får et udebanemål, og de vil spille kontrolleret for at undgå Liverpools stærke omstillinger.
Omvendt vil Liverpool især have fokus på at holde Hoffenheim fra dødbolde og indlæg - og det leder hen til mit spilforslag her.
Liverpool er, suverænt, det hold der indkasserer flest mål på dødbolde i Premier League. I slutningen af sidste sæson virkede det til at de var ved at få styr på det, men i den første ligakamp imod Watford så vi at den var gal igen.
Det problem får de ikke fikset på 3 dage, men de vil uden tvivl forsøge ikke at give hjørnespark og frispark væk. Især fordi Liverpools trænerstab godt ved at Hoffenheim i sidste sæson var det hold der i snit scorede flest mål på dødbold i Bundesligaen.
I en lidt låst kamp som jeg forventer her, så ser vi typisk færre hjørnespark.
Og hvis vi holder det op imod den "indianerkamp" som Liverpool spillede imod Watford, så bør der være færre situationer der kan lede til hjørnespark.
I kampen imod Watford var der kun 6 hjørnespark, og linjen her hedder altså 9,5.
Kigger vi på statistikken i sidste sæson, så havde Hoffenheim i snit 9,9 hjørnespark i deres hjemmekampe og Liverpool havde 10,8 i deres udekampe.
I Hoffenheims tilfælde var det kampe som de typisk var dominerende i. Og i Liverpools tilfælde var det de udekampe hvor Klopp i stor stil praktiserede hans "overfalds fodbold", med masser af genpres og situationer der kan give afslutninger og hjørnespark.
Jeg forventer en helt anden kamp her, og mener at under 9.5 hjørnespark til odds 2,20 er ganske fornuftigt.
Det er også lidt over markedet, som ligger i 2,0 - 2,10 for samme spil.
Jeg skyder 3 units efter at der kommer under 9.5 hjørnespark i kampen.

Tippet tirsdag 15 august 2017 - 09:55

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03