Eksperten:
W-betteren
Dato:
søndag 20 maj 2018 - 23:15
Kamp:
Primera Division - Langtidsspil
Liga:
Primera Division (Spanien)
Udfald:
Atletico Madrid indkasserer færrest mål i La Liga
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
2,00
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF
Der er endnu engang lagt op til tæt løb imellem ærkerivalerne FC Barcelona og Real Madrid i det spanske – og endnu engang indtager Atletico Madrid rollen som outsider.
Sidstnævnte har forstærket sig med Vitolo fra konkurrenten Sevilla, der så har brugt de mange millioner på den handel til at hente folk som Nolito, Banega og danske Simon Kjær. Det vil være en pæn overraskelse, hvis ikke netop Atl. Madrid og Sevilla ender i top4.
Atl. Madrids store styrke ligger i høj grad i en særdeles solid defensiv. I seneste sæson indkasserede man hele 10 mål færre end holdet med næstbedste defensiv – året før var forskellen 11 mål. Det bliver næppe anderledes i denne sæson. Diego Simeone plejer at være meget tro imod hans koncepter, og med bare 0,71 mål imod sig i sidste sæson var de altså det suverænt bedste defensive hold. Næstbedst var Barcelona, som altså lukkede 10 mål mere ind. I optakten til denne sæson har Barcelona set svage ud, senest i de to Supercopa kampe hvor målene haglede ind forbi Tor Stegen.
Atletico har holdt sammen på deres defensive profiler og jeg mener de er det klart stærkeste defensive hold. Nærmeste udfordrer ser jeg som Real Madrid, men i sidste sæson holdt de altså kun halvt så mange cleansheets som Atletico.
Jeg skyder 3 units efter at Atletico Madrid indkasserer færrest mål i La Liga, til odds 2,00

Tippet torsdag 17 august 2017 - 16:26

Opdateret mandag 21 maj 2018 - 20:00