Eksperten:
Hjorte
Dato:
mandag 21 august 2017 - 19:00
Kamp:
FC Nordsjælland - FC Helsingør
Liga:
Danmark, SuperLigaen
Udfald:
FCN -1,5
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
2,40
Chancevurdering:
43%
Spilbar ned til:
2,33
Betvalue:
103%
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF
Tv:
TV 3 Sport 1
FC Nordsjælland kom ned på jorden i sidste weekend, da det blev til et 4-3 nederlag i Herning, efter en forfærdelig første halvleg. Anden halvleg var dog særdeles opløfende og jeg forventer ikke at nederlaget rykker noget mentalt. 
FCN har skillet sig af med en del profiler, men har alligevel præsteret på højt niveau og topper inden denne runde altså Superligaen. 
FCN må undvære Gregor og Lasse Petry, men ingen nævneværdige svækkelser. 
Helsingør har jeg været meget imponeret over, lige indtil sidste weekend og de fik en 4-1 lussing mod Silkeborg. Det bliver spændende at se hvordan Christian Lønstrups tropper rent mentalt rejser sig oven på sådan et nederlag. Helsingør har ingen nye skader, tilgengæld har de desværre heller ikke fået nogle af de skadede spillere klar. Jeg forventer Helsingør stiller op med samme starter som mod Silkeborg. 
Helsingør har imponeret mig fordi de prøver at spille fodbold, de tror på deres koncept og det synes jeg er prisværdigt. Jeg synes dog ikke at FCNs hurtige og direkte spil er et godt matchup for Helsingør. Asante og Donyoh har redskaberne til at gøre ondt på Helsingørs defensiv som ikke er Superligaens hurtigste. Helsingør vil forsøge at komme lidt frem på banen og det kommer til at være guf for FCNs omstillinger. 
FCN har spillet til tider forrygende fodbold, og udover første halvleg i Herning har det unge hold været overraskende stabile. Jeg tror ikke FCN kommer til at kæmpe om mesterskabet, men jeg synes de har et rigtig spændende matchup mandag aften på kunstgræsset i Herning. 
Bet365 i 2.35 som indeholder minimal værdi. 

Tippet fredag 18 august 2017 - 11:12

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:02