Eksperten:
Nysconen
Dato:
fredag 25 august 2017 - 20:45
Kamp:
Cork City - Athlone Town
Liga:
FAI Cup
Udfald:
Cork -3,5
Resultat:
Vundet
Units:
1
Odds:
1,92
Chancevurdering:
55%
Spilbar ned til:
1,82
Betvalue:
106%
Bookmaker:
http://bit.ly/2kLyar7

Cork kommer ikke med bedste form, men har med stort forspring i ryggen i ligaen, hvorfor man bør forvente mere i knald/fald kampene i cuppen. Særligt har målscoringerne været på et lavpunkt med blot 3 mål i seneste 6 kampe (hvoraf dog kun 2 var på eget græs), som til dels også skyldes salget af deres topscorere Maguire i starten af juli

Athlone er dog i meget ringe forfatning i bunden af den næstbedste række - senest med 1-7 nederlag. Dermed har de inkasseret 38 mål i 12 udekampe i ligaen - og generelt har de et ungt hold, hvor defensiven ikke er prangende.
Selv med forventelig rokeringer, så er Cork 2-3 niveauer over fredagens modstander - og spørgsmålet er snarer om, hvorvidt de spiller sig ud og vinder stort eller stille og roligt sikre sig det videre avencement.
Jeg tror de trænger til en god oplevelse - særligt efter nederlag i 3/4 seneste hjemmekampe (den ene i Europa League kval) - selv om træneren udtaler, at de vil stille med stærkeste mulige hold, så forventer jeg nogle enkelte rokeringer - men med flere småskadet spillere klar igen har han også en bred palet at udtage fra og offensiven nu anført af Sheppard skal kunne komme frem til et hav af chancer.

Tippet torsdag 24 august 2017 - 17:59

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:02