Eksperten:
Nysconen
Dato:
lørdag 26 august 2017 - 15:00
Kamp:
Kolding IF - HIK
Liga:
2. division gruppe 2
Udfald:
1
Resultat:
Vundet
Units:
2
Odds:
1,73
Chancevurdering:
60%
Spilbar ned til:
1,67
Betvalue:
104%
Bookmaker:
http://bit.ly/1Mr7vay

Kolding IF kom efter 2 sejre ned på jorden med nederlaget på kunstgræsset i Marienlyst og skal nu op imod HIK, der er kommet hæderligt fra start.

KIF endte på 3. pladsen 1 point fra oprykningen i sidste sæson - hodlet syntes jeg ser stærkere ud i år og de bør være en reel kandidat til at få den forløsende oprykning. Flere spillere er kommet til med erfaring fra 1. division.
HIK er ligeledes blevet forstærket inden sæsonen, men syntes ikke de for alvor ligner et hold, der kan gøre meget væsen i toppen. De sluttede 16 pladser under KIF efter sidste sæson - og sammenholdt de to hold, så ser jeg ikke den afstand er blevet mindre. Nok tabte KIF seneste kamp, men det var på kunstgræs - til denne kamp er Jakob Eriksen atter med.
HIK sejrede senest over Næsby, men mener at lørdagens modstand er af en noget anden kaliber.
Det taler dog for gæsterne, at KIF endnu ikke har holdt modstanderne fra scoring - trods forstærkning på målmandsposten - og HIK har selv nettet 4 i de første 3, men samtidig lukket 7 ind
Jeg ser en målrig kamp, hvor hjemmeholdet sikrer sig alle 3 point - og der for spil på både hjemmesejren samt minimum 3 scoringer

Tippet fredag 25 august 2017 - 00:01

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:02