Eksperten:
Hjorte
Dato:
lørdag 26 august 2017 - 16:00
Kamp:
Huddersfield - Southampton
Liga:
England, Premier League
Udfald:
Huddersfield +0,5
Resultat:
Vundet
Units:
1
Odds:
1,83
Chancevurdering:
56%
Spilbar ned til:
1,79
Betvalue:
102%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
TV3 Sport2
Huddersfield med danskertrioen er kommet forrygende fra start med 6 point og 2 clean sheets. Lørdag eftermiddag ser jeg værdi i at deres gode start fortsætter og de får point mod Southampton. 
Huddersfield har fået 2 sejre, men de er ikke kommet ved sprudlende offensivt spil. De har stået godt på banen og det ligner en solid organisation og dertil har Lössl haft et par afgørende redninger i begge kampe. 
Southampton er kommet fra land med 4 point efter 2 hjemmekampe mod Swansea og West Ham. Swansea blev en kedelig 0-0 kamp, men skulle der have været en vinder var det Southampton. Kampen mod West Ham blev en mærkelig kamp, hvor Southampton foran 2-0 og en mand i overtal først fik sejren i hus i 93 minut på straffespark. 
Southampton står med 4 point hvilket er ok, men det har været mod 2 hold fra den nedre halvdel og jeg synes ikke de har produceret nok chancer i forhold til modstanderens kvalitet. 
Begge hold spillede cup i midtugen, Huddersfield gik videre, mens Southampton hjemme tabte til Wolves. 
Jeg forventer Huddersfield stiller op som mod Newcastle i sidste weekend, måske kan Palmer få chancen i stedet for La Parra. 
Southampton har som bekendt Van Dijk ude, mens Lemina er tvivlsom. James Ward Prowse spiller hvis Lemina ikke bliver klar, hvilket ikke er den store svækkelse. Southampton har hentet Wesley Hoedt til midterforsvaret fra Lazio, om han får lov til at starte er endnu usikkert, uanset rykker det dog ikke nogle procenter. 
Der er bestemt muligheder for Huddersfield point, dog er værdien ikke så høj så vi nøjedes med at sende en enkelt unit afsted. 

Unibet med 1.82

Tippet fredag 25 august 2017 - 10:39

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:02