Eksperten:
Nysconen
Dato:
søndag 27 august 2017 - 13:45
Kamp:
FC Fredericia - Fremad Amager
Liga:
1. division
Udfald:
FCF over 1,5 mål
Resultat:
Vundet
Units:
2
Odds:
1,95
Chancevurdering:
55%
Spilbar ned til:
1,82
Betvalue:
107%
Bookmaker:
http://bit.ly/2kLyar7

Nok engang på et opgør fra 1. division - FC Fredericia tager imod Fremad Amager - begge kom igennemmidtugenskampe med, overraskende, sejre på udebane i henholdsvis Viborg og på Falster.

For FCF var det imponerende at vende 0-2 til sejr - men igen bekymrende, at det endnu ikke er lykkedes at holde modstanderen fra scoring.
Omvendt lykkedes det netop for FA at holde ellers sprudlende NFA fra scoring - og med straffesparks scoring, så blev det til sæsonens første point.
Det er naturligvis 2 lange ture FA er på indenfor 4 dage, men imod et FCF forsvar, der virkelig kæmper for at holde modstanderne fra fadet, så skal de ikke være uden chancer for scoring.
FCF har dog selv været sprudlende i offensiven med 2,5 mål i snit hvis alle efterårets kampe tages med - i begge nederlag til Roskilde og Esbjerg burde de have nettet mere end den ene gang - FA ligner ikke et hold, der kan sikre 2 CS i streg på lange udebaneture.
Spillet går på min. 2 scoringer af hjemmeholdet -  det kunne godt lugte af mål generelt, men gæsterne har endnu ikke scoret et reelt mål (begge mål hidtil har været på straffe). 
FCF bør kunne komme frem til chancer og selvtilliden efter onsdagens comeback skal udnyttes - gæsterne kan få tunge ben efterhånden som kampen skrider frem, men uanset finder jeg fin værdi i min et par mål til hjemmeholdet.

Tippet lørdag 26 august 2017 - 09:40

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:02