Eksperten:
Hjorte
Dato:
fredag 01 september 2017 - 20:45
Kamp:
Danmark - Polen
Liga:
VM Kval
Udfald:
Begge hold scorer
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
1,80
Chancevurdering:
57%
Spilbar ned til:
1,75
Betvalue:
103%
Bookmaker:
http://bit.ly/2gDejuH
Tv:
Kanal 5
Danmark tager i aften i mod gruppens førerhold, Polen. En noget nær vind eller forsvind kamp for Danmark efter blot 10 point i de første 6 kampe. 
Danmark tabte det omvendte opgør med 3-2 og jeg kunne også godt forestille mig vi kommer til at se mål i Parken i dag. Danmark spiller foran en fyldt Parken hvilket må give lidt ekstra i forhold til udekampen, men det ændrer ikke på at Polen stadigvæk har et klassehold med blandt andet farlige Lewandowski oppe foran.
Danmark har også en fin offensiv, Youssuf Poulsen blev skadet og erstattet af Nicklas Bendtner. Dolberg, Nicolai Jørgensen, Cornelius og Victor Fischer er umiddelbart i spil til de 3 pladser foran (Hvis han holder fat i 4-3-3 opstillingen som jeg forventer). 
Det er sjældent at nogle af holdende holder clean sheet, i de seneste 5 kampe begge hold har spillet har begge hold scoret i 4/5 kampe. Det er faktisk blot de to landes kampe mod Rumænien hvor begge hold ikke har scoret. 
Jeg synes ikke den danske defensiv har bevist at de kan holde en spiller som Lewandowski fra fadet, samtidig synes jeg også at Danmark på hjemmebane med en glimrende offensiv har gode muligheder for at komme på tavlen. 
Kampen er utrolig vigtig for begge hold hvilket kan foresage en taktisk kamp. Polen kan sagtens klare sig med et enkelt point. I forhold til de to landes spillestil, så synes jeg ikke der er meget der tyder på vi får en kedelig taktisk affære. 
Jeg ligger et sted mellem 55 og 60% for at begge hold får scoret i aften og derved værdi i begge hold scorer hos Bwin.  

Tippet fredag 01 september 2017 - 15:07

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:02