Eksperten:
Nysconen
Dato:
søndag 03 september 2017 - 13:45
Kamp:
Fremad Amager - Esbjerg
Liga:
1. division
Udfald:
Asian over 2,5 mål
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
1,90
Chancevurdering:
55%
Spilbar ned til:
1,82
Betvalue:
104%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Bemærk, at spillet er under asian, der giver lige en smule mere end almindelig over/under.

Fremad Amager vandt senest i Fredericia fordi, deres defensiv var mindst ringe - en kamp, hvor dommeren godt nok forærede begge hold et mål, der burde have haft flere scoringer.
Hjemmeholdet har efter 5 nederlag i streg nu hentet 2 sejre på stribe - mens de endnu er uden point i de 2 hjemmekampe. Defensiven har været skidt - mens offensiven i de første runder ikke levede op til potentialet.
Esbjerg er rystende ustabile - nok har der været massiv udskiftning, men det kan ikke forsvare, at de er ude af pokalen - en ydmygelse i Fredericia - og blot har 9 af 18 mulige point - defensiven er hullet, spillet hænger kun sammen i perioder - generelt langt fra superliga niveau.
Begge hold har dog været målrige - hjemmeholdet har godt nok kun 3/6 over linjen (5/8 hvis vi inkludere pokal), mens samtlige kampe hos Esbjerg har haft minimum 3 scoringer - og i de fleste tilfælde med begge hold på tavlen.
Jeg tror tendensen fortsætter med målrige kampe i den næstbedste række - jeg kan ikke forestille mig, at Esbjerg fortsætter den ustabile stime de har - og Vibrog opblomstrede kort på samme bane, så kan vestjyderne også. Med Fremad Amager på måltavlen i de seneste kamp, så skal der ikke være langt til de 3 mål igen.

Tippet lørdag 02 september 2017 - 19:55

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:02