Eksperten:
Trengt
Dato:
tirsdag 05 september 2017 - 19:00
Kamp:
Norge U21 - Israel U21
Liga:
Euro 2019 Kvalifikation
Udfald:
Norge U21
Resultat:
Tabt
Units:
4
Odds:
2,40
Chancevurdering:
45%
Spilbar ned til:
2,22
Betvalue:
108%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Marienlyst Stadion, Drammen.

Norge er forsat uden point i Gruppe 5 efter de første 2 kampe imod Kosovo. Man tabte fredag 2-3 i Kosovo, efter at havde været oppe med 2-0, så en skidt indsats. I den første gruppekamp imod Kosovo vandt man hjemme med 5-0, men blev senere dømt som taber(0-3), da man lavede en administrativ brøler. Så fakta er, at denne kamp bare skal vindes. Man får her Ajer retur i forsvaret, og det bør forstærke holdet.
Israel har spillet en enkelt kamp i Gruppe 5, her vandt man som forventet 3-1 hjemme over Azerbaijan. Israel har ikke samme styrke som i sidste kvalifikation, hvor man kunne mønster et fremragende forsvar. Dette hold virker en del svagere.
Tyskland befinder sig også i denne gruppe, og det må forventes at de snupper 1 pladsen der giver direkte kvalifikation. Så er der 2 pladsen tilbage, men med tanke på at Norge har dummet sig, og ikke mindst står med 3 point, så skal der hentes 3 point her. Den mener jeg også bør kunne lade sig gøre. Norge er ikke skræmmende i de bagerste rækker, men offensiv har de rigtigt meget at byde ind med, og de bør skabe chancer nok i denne kamp, til a snuppe de 3 point. 
Israel vandt som forventet deres første kamp, men nu venter der en kamp på kunstgræsset i Drammen, og det bør give dem problemer, da de normalt spiller på naturgræs.
Odds 2,40 på Norge hjemme på det vante kunstgræs, hvor man kun har tabt til England i de sidste 6 kampe som har betydet noget(kvalifikationskampe), mens man har blandt andet har slået Serbien og Schweiz, virker som et odds der ikke helt holder til frem til kampstart.

Tippet tirsdag 05 september 2017 - 09:51

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:02