Eksperten:
Trengt
Dato:
tirsdag 05 september 2017 - 20:45
Kamp:
Kosovo - Finland
Liga:
Kvalifikation til VM 2018
Udfald:
Kosovo Draw No Bet
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
3,95
Chancevurdering:
27%
Spilbar ned til:
3,70
Betvalue:
107%
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF

Loro-Borici Stadium.

Kosovo står med 1 point i Gruppe I, og det hentede man i den første kamp, da man spillede 1-1 i Finland. Siden da, er de næste 6 kampe blevet tabt. Sidst tabte man 0-1 i Kroatien, den kamp blev rykket fra lørdag til Søndag, på grund af voldsomt nedbør, men banen var ikke egnet til fodbold, men med tanke på at man tabte det første møde med 0-6 til Kroatien, så var dette resultat bestemt godkendt. 
Finland står med 4 point i Gruppe I, og man fik en noget overraskende sejr i lørdags, da man hjemme slog Island med 1-0, men Island spillede elendigt, og fik desuden smidt en mand ud, så jeg vel påstå, at det var mere Island som tabte kampen, end Finland som vandt den.
Kosovo er en stolt nation, og godt nok har de fået nogle slag, men det har vel været som forventet. hjemme har de tabt til Kroatien(0-6), Tyrkiet(1-4) og Island(1-2). De kommer her med stærkeste opstilling, og med tanke på det første indbyrdes møde, så får de ikke større chance for at snuppe point, end her.
Finland har heller ikke været noget værd i denne gruppe, og jeg synes lidt at de 3 point imod Island sidst, kom på en noget billigt baggrund. Her stiller de svækket op, da de mangler Pohjanpalo, Eremenko, Moisander og 2 gange Riski. 
Moisander som er holdets anføre, samt Eremenko var også ude imod Island, men nu er Pohjanpalo også ude, han er normalt deres førstevalg helt fremme.
Odds 3,95 på Kosovo Draw No Bet, det mener jeg mindst skal havde 27%, og hvis Kosovo ellers kan finde deres motivation, og hvorfor skulle de ikke kunne gøre det, så bør de kunne give Finland god modstand her.

Tippet tirsdag 05 september 2017 - 10:10

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:02