Eksperten:
Nysconen
Dato:
søndag 10 september 2017 - 13:45
Kamp:
Vendsyssel - Vejle BK
Liga:
1. division
Udfald:
2
Resultat:
Tabt
Units:
1
Odds:
2,80
Chancevurdering:
37%
Spilbar ned til:
2,70
Betvalue:
104%
Bookmaker:
http://bit.ly/2gDejuH

Vendsyssel og Vejle danner ramme omkring et topopgør i 1. division alt imens de 2 superliga nedrykkere frister en tilværelse på 6. og 11. pladserne. Begge hold med stort potentiale, men nok alligevel lidt en overraskelse at særligt VB er kommet så godt fra start.

Begge hold kan sikkert forenes med det ene point, men VB syntes at ridde lidt på en bølge. De burde have stået med fuldt hus, men satte en ellers solid 2-0 føring over i Skive - eller fine sejre i Esbjerg og Køge.
Vendsyssel har netop spillet 120 minutters pokalbold - med avancement til følge - men stadig drøjt med 4 dage til næste kamp. Tidligt i sæsonen betyder det måske knap så meget, men er sikker på at VB, der "solgte" pokalkampen imod Jammerbugten med reservespækket hold, foretrækker den ekstra hvile.
Vendsyssel har sejret imod de to oprykkere samt Fremad Amager, der først startede sæsonen 1 måned efter de øvrige hold, men ellers ikke været bedre end forventet trods placering som nummer 2. 
I foråret var Vejle ligeledes på besøg - oppe 2-0 indtil de sidste 10 minutter og ender med at tabe 2-3. Mange gengangere fra den kamp og et generelt styrket VB hold søger med garanti revanche for det og jeg syntes de undervurderes en smule. Vendsyssel er smalle favoritter, men jeg ser VB som smalle favoritter i en liga, hvor alle slår alle. Den forsigtige tager DNB, men værdien størts lige på IMO

Tippet onsdag 06 september 2017 - 22:04

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:02