Eksperten:
Hjorte
Dato:
tirsdag 12 september 2017 - 20:45
Kamp:
Manchester United - Basel
Liga:
Champions League
Udfald:
Manchester United vinder til 0
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
1,83
Chancevurdering:
57%
Spilbar ned til:
1,75
Betvalue:
104%
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF
Tv:
Tv3 Sport1
Endelig er Champions League tilbage! 
Spillet her går på at Manchester United vinder uden Basel får scoret. 
Unibet tilbyder 1.83, mens Bet365 lægger mere rigtigt med 1.72. 
Manchester United er startet Premier League forrygende, vandt de første 3 med cifrene 10-0 og spillede så senest 2-2 ude mod Stoke. Manchester United er (Som sædvanlig) i en ganske nem gruppe med Basel, Benfica og CSKA Moskva, en gruppe som de selvfølgelig bør vinde, også selvom de tidligere har haft lidt Champions League udfordringer. 
Mourinho må undvære sit midterforsvar i Bailly og Phil Jones, men de erstattes af Smalling og dyrt indkøbte Lindelöf. Der vil nok komme et par ændringer, men det er Champions League og den bliver der ikke taget let på, ikke før de er videre i hvert fald. 
Jeg ser gode muligheder for at Manchester United vinder og holder nullet i første gruppekamp. Mourinho plejer at tage disse kampe meget seriøst, hvilket måske godt kan gå lidt udover den sprudlende offensiv. Lidt ligesom når de spiller på udebane, så forventer jeg et mere taktisk udtryk. 
Basel kommer med stærkeste opstilling, men de er faktisk kommet lidt svingende fra start af, senest med et hjemmebane nederlag til Lausanne der ellers ligger sidst. 
Basel er 3-2-2 efter de første 7 kampe, det er ingen katastrofe, men det er ikke det sædvanlige høje niveau de er startet sæsonen med. 
Et lidt slingrende Basel mandskab får det svært på Old Trafford og jeg kan sagtens forsvare 57-58% for at Manchester United vinder til 0 for 4. gang i sæsonen. 

Tippet tirsdag 12 september 2017 - 11:19

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:02