Eksperten:
Nysconen
Dato:
søndag 20 maj 2018 - 19:00
Kamp:
FC København - Danske mestre 17/18
Liga:
Superliga
Udfald:
Vinder
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
1,77
Chancevurdering:
65%
Spilbar ned til:
1,54
Betvalue:
115%
Bookmaker:
http://bit.ly/17OwkP4

FCK er 4 point bagud efter 9 runder - i 13/14 var de 11 point efter, men tabte med 6 point - i 14/15 var de 9 point efter, men tabte med 4 point. Nu er der 36 runder kontra 33, samt blot 19 runder inden vinterpausen, så kun 10 mere, hvorefter holdet forventes forstærket af de langtidsskadet Johansson og Santander i februar, når ligaen genoptages.

De reele udfordre er FCN, FCM og BIF. Nuvel har Hobro pt. imponeret med 2. plads, men kan ikke i min vildeste fantasi forestille mig, at de kan fortsætte stilen over de næste 3/4 af turneringen - det vil være "Leicester" om igen.
FCN har imponeret i den forstand, at de har holdt højt niveau trods flere profilers afgang, men med Marcondes væk til vinter, så ser jeg ikke de kan holde niveauet. FCM syntes svingende, men er min dark horse - de kan vinde såfremt FCK og BIF underpræsterer sæsonen igennem, men eller ser jeg ikke dem have profiler samt bredde til at bære dem til guld. BIF er stabilt ustabile - de er på de gode dage vel mindst lige så god som FCK, men har ikke helt samme bredde og lavere bundniveau - selv om FCK også har præsteret skidt i efteråret hidtil.
FCK har været og er ramt af mange skader - det lysner lidt nu med Falk forhåbentlig snart i hopla, mens der efter vinterpausen og med 17 kampe tilbage er 2 profiler mere tilbage. Nuvel har FCK også europæiske kampe som eneste, men bredden er til det - og eftersom det ikke er CL, så har jeg den overbevisning, at EL er vigtig, men ligaen vigtigst, da mesterskabet er eneste vej tilbage til CL.
I modsætning til alle de andre hold i toppen, så ser jeg kun FCK blive bedre og bedre fra nu - måske også Brøndby kan hæve deres generelle niveau, men FCN og FCM ser jeg ikke blive bedre efterhånden og Hobro har vel ret beset overpræsteret.
Jeg vurdere at FCK er tæt på at kunne sikre sig mesterskabet i 2/3 tilfælde med nuværende forudsætninger - med de forbehold, som dels skader og ikke mindst vinterens transfervindue kan have. FCK har dog solgt 4 profiler inden for seneste 9 måneder, så ser ikke flere ryge før næste sommer.  

Tippet mandag 18 september 2017 - 22:43

Opdateret tirsdag 22 maj 2018 - 06:30