Eksperten:
W-betteren
Dato:
torsdag 28 september 2017 - 21:05
Kamp:
Sheriff Tiraspol - FC København
Liga:
Europa League
Udfald:
FC København +0 asian
Resultat:
Annulleret
Units:
2
Odds:
1,65
Bookmaker:
http://bit.ly/21gCnBN

Torsdag skal FCK på besøg hos mestrene fra Moldova, Sheriff Tiraspol. Hjemmeholdet er suveræne i deres egen liga, og har efterhånden fået opbygget en hel del europæisk erfaring også. Alligevel mener jeg at FCK bør være favorit her, i en kamp hvor de fleste bookmakere spår en helt åben kamp.

I mine øjne har FCK nemlig, endelig, fundet formen. Et par transfers sidste i vinduet, fuldt op af et kampprogram med nogle overkommelige modstandere har gjort holdet godt - og nu ligner de sig selv igen.
FCK har nu ikke tabt i deres seneste 5 kampe, men endnu vigtigere - de har spillet godt.
De sidste 3 kampe har kastet 3 sejre af sig, med 4-0, 3-0 og 4-0 og faktisk har holdet ikke lukket mål ind i de seneste 4 kampe.
I dette opgør skal de godt nok op imod et hold der ikke har tabt i deres seneste 10 kampe, men det er primært hjemlige kampe.
Begge hold spillede 0-0 i deres første kampe, hvor FCK må siges at have mødt en stærkere modstander.
FCK bør være favorit her, og odds 2,40 på en udesejr frister.
Det er dog en lang rejse, og imod en modstander der er god på eget græs - så jeg vælger at tage draw no bet halvgarderingen med.
Den finder vi til odds 1,65 i +0 asian varianten, hvor vi altså vinder i tilfælde af FCK sejr og får indsatsen retur i tilfælde af uafgjort.
Jeg spiller 2 units.

Tippet tirsdag 26 september 2017 - 10:38

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:02