Eksperten:
Thomsen
Dato:
fredag 06 oktober 2017 - 18:00
Kamp:
A-League 2017/2018 - Minor Premiership
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Melbourne Victory
Resultat:
Tabt
Units:
4
Odds:
5,50
Chancevurdering:
20%
Spilbar ned til:
5
Betvalue:
110%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Dette spil går på, hvem der vinder grundspillet i den bedste australske række. Bookmakerne holder, ikke overraskende, de forsvarende mestre fra Sydney FC som favoritter. Dette kan man ikke fortænke dem i, da Sky Blues var aldeles suveræne i sidste sæson, og sluttede imponerende 17 point foran nr. 2, Melbourne Victory.
Det er netop Melbourne Victory, jeg holder som mit pick til dette spil, og det er der gode grunde til. Den primære årsag er, at jeg ikke kommer under 20% chance for, at dette sker, og dermed får vi rigtig flot værdi i det flotte odds på 5,50, som Bet365 disker op med her.
Melbourne Victory har en stjernespækket trup, ligesom at man er klubben med den største support i hele A-League. Der var lidt udfald i sidste sæson, men de ligner virkelig en reel kandidat i denne, hvor den i forvejen stærke trup, er blevet spicet op med kvalitetsnavne som Mark Milligan, Matías Sanchez, Leroy George og Kosta Barbarouses. Samtidig finder vi stadig den altid farlige Besart Berisha, kreatøren James Troisi og solide Valeri på holdkortet. 
Herudover er Melbourne Victory et notorisk storhold i Australien, og er klubben med den, med længder, største interesse og tilskueropbakning. Klubben vandt senest mesterskabet i 2014/2015 og blev i sidste sæson runner-up’s. 
Det største minus ved spillet er, at Melbourne Victory risikerer at få en skidt start på sæsonen, der kan sætte sine spor for den kommende tid. Deres startprogram i 2017/2018-sæsonen byder nemlig på Sydney FC i premieren, Melbourne-derby imod City i runde 2 og en svær udekamp hos Adelaide United i 3. runde. Kommer Victory ikke godt fra start kan det ryste holdet, og skabe et hul til de øvrige tophold på meget kort tid. 
Største udfordrer til titlen er naturligvis Sydney FC, der ligeledes har en trup med masser af kvalitet. I Australien er der dog ikke den store tradition for, at den samme klub formår at toppræstere to sæsoner i træk; faktisk er det aldrig tidligere sket, at den samme klub er blevet Premiers (vundet grundspillet) to år i træk. 

Tippet søndag 01 oktober 2017 - 08:54

Opdateret søndag 22 april 2018 - 11:11