Eksperten:
Thomsen
Dato:
fredag 06 oktober 2017 - 18:00
Kamp:
A-League 2017/2018 - Topscorer
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Besart Berisha
Resultat:
Tabt
Units:
4
Odds:
6,00
Chancevurdering:
20%
Spilbar ned til:
5
Betvalue:
120%
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF
Jeg spår Melbourne Victory en stor sæson, og skal det lykkes, så kræver det at især stjerneangriberen Besart Berisha fastholder den målnæse, der allerede nu har gjort ham til en af de mest legendariske spillere i A-Leagues historie.
I sidste sæson rundede kosovoalbaneren de 100 scoringer i A-League, hvor han har spillet siden 2011. Først tørnede den tidligere AC Horsens-angriber ud for Brisbane Roar, hvor han nåede 48 scoringer i 76 kampe, inden han tog turen til Melbourne Victory, hvor han igennem de seneste tre sæsoner har scoret nettet 54 gange i 82 kampe. Alt i alt 158 kampe og 102 scoringer. 
I 2016/2017 sæsonen blev han også ligatopscorer med 19 mål i grundspillet, hvilket var præcis ligeså mange som Jamie Maclaren. Det var anden gang i hans seks sæsoner i A-League, hvor han blev ligaens mest scorende spiller. Til trods for, at der altså har været fire sæsoner, hvor han ikke er blevet ligatopscorer, så har han ikke været under 13 mål på noget tidspunkt i en sæson, siden han ankom til Australien. 
Melbourne Victory ser forstærkede ud, og Besart Berisha er en af de allersikreste spiller på træner Kevin Muscats holdkort. Han er desuden holdets straffeskytte, ligesom man sjældent ser kampe, hvor han ikke giver sig 100%. 
Herudover må vi formode at Victory bliver blandt de mest scorende mandskaber i den australske liga - og ligeledes et af de hold, der kommer til at skabe allerflest chancer. Med Troisi, Barbarouses og Leroy George til at assistere Berisha, ser det utroligt kompetent ud offensivt hos Melbourne-mandskabet. 
Med til dette spil hører sig også, at en af de største konkurrenter til spillet, Bruno Fornaroli, er ude med en skade - og forventes ude de første måneder af den nye sæson. Dermed misser han en stor del af kampene, og det giver uomtvisteligt de øvrige, heriblandt Berisha, en kæmpe fordel i jagten på topscorertitlen. Det skal dog nævnes, at der er masser af andre gode angribere i ligaen, heriblandt Adam Taggart, Oriol Riera, Bobô, Massimo Maccarone og Roy O’Donovan, der formentlig kommer til at give albaneren kamp til stregen. 
Odds 6,00 på Berisha som topscorer er ganske fornuftigt, og vi får da også et noget mere sexet odds, end hos Bet365, hvor man er helt nede i 4,50 for samme spil. 
Bemærk denne regel:
 “Hvis to eller flere deltagere deler specifikke afsluttende placeringer, og ingen odds er blevet tilbudt for et uafgjort resultat, deles oddsene i forhold til antallet af deltagere, der deler disse specifikke placeringer, og de afgøres derefter. Udbetalingen vil altid som minimum være lig med indsatsen bortset fra “Head to Heads”.
Herudover er det værd at bemærke, at spillet kun dækker grundspillet; altså de første 27 kampe i sæsonen. 

Tippet søndag 01 oktober 2017 - 08:57

Opdateret søndag 22 april 2018 - 11:12