Eksperten:
Thomsen
Dato:
fredag 06 oktober 2017 - 18:00
Kamp:
A-League 2017/2018 - Topscorer
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Oriol Riera
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
10,00
Chancevurdering:
11%
Spilbar ned til:
9,09
Betvalue:
110%
Bookmaker:
http://bit.ly/2kLyar7
Jeg forsøger et spil på Oriol Riera som topscorer i denne sæsons A-League. Den spanske angriber er en rigtig spændende type, og kommer til Australien med en rigtig fin karriere bag sig. 

Riera kommer til at tørne ud for Western Sydney Wanderers, der efter min mening, har gode chancer for at blande sig i topstriden. Man har i klubben savnet en angriber, udover super-sub’en Santalab, der kan høvle mål ind, og med et ganske imponerende CV i bagagen, bør Riera ikke komme til at mangle spilletid. 

Det har ikke taget Riera lang tid at falde til i Australien, og i optakten til sæsonen, har han, i venskabs- og pokalkampe, allerede på nuværende tidspunkt scoret fire mål. Han har bl.a. taget straffe, og det er på ingen måde umuligt, at det er et hverv han også kommer til at bestride i ligaen. 

Riera har tidligere været oppe på både 13 og 18 scoringer for de spanske klubber, han har repræsenteret, og selvom hans afsluttende sæson i Primera Division ikke var prangende, med kun fire scoringer, er det et noget lavere niveau, han nu skal spille på - og et niveau, hvor han i dén grad har mulighed for at træde i karakter. 

Der er spillere, der har større chance for at løbe med topscorertitlen, end Riera, men odds 10,00 er tilpas spændende til, at jeg forsøger ham - dog med relativt lav indsats.

Bemærk denne regel:
 “Hvis to eller flere deltagere deler specifikke afsluttende placeringer, og ingen odds er blevet tilbudt for et uafgjort resultat, deles oddsene i forhold til antallet af deltagere, der deler disse specifikke placeringer, og de afgøres derefter. Udbetalingen vil altid som minimum være lig med indsatsen bortset fra “Head to Heads”.

Herudover er det værd at bemærke, at spillet kun dækker grundspillet; altså de første 27 kampe i sæsonen. 

Tippet søndag 01 oktober 2017 - 08:59

Opdateret søndag 22 april 2018 - 11:12