Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 08 oktober 2017 - 09:00
Kamp:
Western Sydney - Perth Glory
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Oriol Riera - scorer i kampen
Resultat:
Vundet
Units:
4
Odds:
2,95
Chancevurdering:
37%
Spilbar ned til:
2,70
Betvalue:
109%
Bookmaker:
http://bit.ly/2kLyar7

Oriol Riera er en af de spillere, jeg har allermest tiltro, og de største forventninger, til i den kommende sæson af den australske A-League. Af samme grund har jeg også et sæsonspil ude på ham som topscorer. 

I søndagens kamp imod Perth Glory forsøger jeg en omgang spil på ham. Vi får rigtigt fine odds på ham hos 888, Unibet og LeoVegas, der ligger et solidt stykke over resten af markedet. 
Oriol Riera - scorer i kampen @ 2,95 x 4 units
Den spanske angriber kommer til Western Sydney med et ganske imponerende CV i bagagen. Udover at have en fortid i Barcelona (uden dog at få det store spilletid), har han repræsenteret både Osasuna og Deportivo La Coruna i den bedste spanske række, samt været omkring Wigan i den næstbedste engelske række. Ind imellem har han også sønderbombet den næstbedste spanske række for bl.a. Alcorcón.
Han har en næse for mål, og den kan han i høj grad komme til at gøre brug af i A-League, der jo, som bekendt, ikke just er tårnhøjt niveau. I optakten til den nye sæson, har han fået hurtigt hul på bylden, og det er blevet til i alt fire scoringer i trænings- og pokalkampe. Han har bl.a. taget straffe i optakten - og dette får han formentlig lov til igen.
Riera blev hentet til klubben af den netop afgåede træner Tony Popovic, men eftersom det er en anden klubmand, der har sat sig i trænersædet, er det ganske utænkeligt at den spanske angriber ikke er førstevalg til den kommende sæson. 
Der bør komme chancer til Western Sydney, der har haft et forrygende tag på Perth Glory hjemme i Sydney. Syv opgør her har hidtil budt på fem sejre, én pointdeling og ét nederlag. Dette, sammenholdt med at Perth har haft en forfærdelig defensiv de senere år, bør give gode chancer for mål til hjemmeholdet. Alene i sidste sæson lukkede Glory 53 mål ind i deres 27 kampe i A-League. 
Det øvrige marked ligger på 2,10-2,45 for dette spil. 

Oriol Riera - 1. målscorer @ 7,50 x 2 units
Også på dette spil har 888, Unibet og LeoVegas lagt sig højt. De øvrige aktører tilbyder 5,00-5,50 for samme spil. 
Ovennævnte argumenter går igen her, og så kan det tilføjes, at Perth lukkede mål ind i 24 af 27 kampe i grundspillet sidste sæson. Jeg ser ingen grund til, at Riera skal helt op og ligge på 7,50 i sådan en kamp. 

Oriol Riera - scorer mindst 2 mål @ 15,00 x 2 units
Dette er noget af et langskud, men igennem sammenlignes der med det øvrige marked - og her er der en verden til forskel. Danske Spil er med deres 9,35 tættest på at kunne matche de 15,00 vi får hos 888, Unibet og LeoVegas, mens Bet365 er i 6,50 mens Betfair ikke sniger sig op på mere end 5,50. 
Trods den massive forskel skyder jeg dog ikke mere end to units ind, da jeg synes at markedet generelt ligger alt for lavt på mindst to scoringer. 

Tippet lørdag 07 oktober 2017 - 22:21

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:02