Eksperten:
Thomsen
Dato:
lørdag 14 oktober 2017 - 08:35
Kamp:
Western Sydney - Central Coast
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Western Sydney -1
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
2,10
Chancevurdering:
50%
Spilbar ned til:
2
Betvalue:
105%
Bookmaker:
http://bit.ly/1rZblKO

Western Sydney viste fantastisk offensivt spil, da de i 1. runde slog Perth Glory med 2-1 hjemme på Spotless Stadium. Lørdag skal de i aktion igen på denne bane, og nu er det Central Coast, der slår vejen forbi. 

Gæsterne fik en katastrofal start på den nye sæson, da de blev slagtet med hele 5-1 i F3 Derby'et imod Jets. Defensiven sejlede, midtbanen fik slet ikke sat sit aftryk, og Central Coast blev rent ud sagt spillet af brættet af et veloplagt Newcastle-mandskab. 
Oplagte var Western Sydney også, og de vandt fuldt fortjent 2-1 over Perth. Sejren var nok endda et mål eller to for smal, men de efterlod om ikke andet et rigtigt godt indtryk. Især den nye offensive kvartet bestående af Oriol Riera, Cejudo, Bonevacia og Jumpei Kusukami var flyvende og lignede en offensiv, som kommer til at volde alle hold problemer i de kommende måneder.
Intet mindre end 24 chancer skabte WSW i sæsonens første kamp, og jo flere kampe, de får i benene, jo skarpere bliver holdet formentlig også foran kassen. Denne offensiv kombineret med Central Coasts meget lidt imponerende defensiv, kan igen give underholdning for alle pengene, når klubberne tørner sammen i Sydney den kommende weekend.
WSW har vundet to af de seneste fire indbyrdes opgør imod CCM, og begge sejre har lydt på intet mindre end 4-1. Et lignende scenarie kunne sagtens udspille sig weekendens runde. 

Tippet mandag 09 oktober 2017 - 17:02

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:02