Eksperten:
Thomsen
Dato:
lørdag 14 oktober 2017 - 08:35
Kamp:
Western Sydney - Central Coast
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Asdrúbal Padron - 1. Central Coast målscorer
Resultat:
Vundet
Units:
2
Odds:
6,10
Chancevurdering:
17%
Spilbar ned til:
5,88
Betvalue:
104%
Bookmaker:
http://bit.ly/1gBKEaI

Jeg holder Western Sydney som klar favorit, når de lørdag tager imod Central Coast Mariners på Spotless Stadium i Sydney. Andetsteds på siden har jeg også tippet hjemmeholdet til at vinde med mindst to mål. Det betyder dog ikke, at gæsterne er helt uden chancer for at komme på tavlen - det skal nærmere ses som et billede af Wanderers' offensive styrke. 

Central Coast kommer med holdets nye spanske angriber Asdrúbal Padron, og han er et rigtigt solidt bud på en målscorer. De øvrige aktører på markedet ligger mellem 3,20 og 3,60 på mål fra spanieren, mens vi hos Danske Spil får 4,00 på scoring. Herudover får vi 6,10 for at han bliver holdets første målscorer, hvilket også er ret interessant.
Asdrúbal Padron - scorer i kampen @ 4,00 x 4 units
Asdrúbal Padron - 1. Central Coast målscorer @ 6,10 x 2 units
26-årige Asdrúbal fik en forrygende start på karrieren i A-League, da Central Coast i første runde mødte Newcastle Jets. Nok tabte holdet 5-1, men det var den spanske angriber der, efter kun 5 minutters spil, åbnede scoringen og debuterede med en kasse.
Han var yderst aktiv i angrebet, og udover scoringen havde han flere fine forsøg, der kunne have resulteret i mål. Han ligner en gevinst for Mariners, der heller ikke har så mange andre strenge at spille på på netop den position. 
Asdrúbal har en fortid i spansk fodbold, hvor han har spillet Primera Division for Las Palmas og ligeledes gjort sig i den næstbedste række. 
Central Coast blev kørt over, men havde fortjent mere end den ene scoring. De producerede masser af chancer, men manglede desværre lige den sidste skarphed foran kassen. 
Selvom CCM oftest taber, og oftest lukker relativt mange mål ind, så er det også et hold, der selv ynder at spille offensivt. Det betyder også, at de i hovedparten af deres kampe selv får scoret, og derfor er det også sjældent kedeligt, når de er den ene aktør i en kamp. 

Dette gør sig også gældende i kampene imod Western Sydney, hvor de er kommet på tavlen i seks af de seneste syv opgør - og i de seneste fem i træk. 

Tippet torsdag 12 oktober 2017 - 20:42

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:02