Eksperten:
W-betteren
Dato:
tirsdag 31 oktober 2017 - 20:45
Kamp:
Paris SG - Anderlecht
Liga:
Championship
Udfald:
Under 5 mål (5 mål = void)
Resultat:
Annulleret
Units:
5
Odds:
1,50
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
Viaplay

Tirsdag skal vi til Champions League, hvor PSG forståeligt nok er kæmpe favoritter hjemme imod Anderlecht.

En hjemmesejr er helt nede i 1,06, og naturligvis helt uden værdi. Til gengæld mener jeg at bookmakerne tror lidt for meget på en kæmpe sejr til hjemmeholdet, og selvom PSG med deres voldsomme angreb nok skal komme på tavlen, så mener jeg stadig at under 5 mål er meget sandsynligt.
Kigger vi på markedet, så ligger de omkring 1,36-1,40, men en enkelt bookie har 1,50 - hvor vi endda får pengene tilbage i tilfælde af at der scores præcist 5 mål.
PSG er naturligvis meget stærkere end Anderlecht, men 5 mål er alligevel meget.
Anderlecht er altså ikke et dårligt hold, og kommer til kampen med 4-0-2 og har holdt buret rent i 5 ud af 13 ligakampe i denne sæson.
På udebane imod PSG er der ingen der forventer noget af dem, og jeg tror at de kommer til at stå dybt. Kigger vi på ligastatistikken for deres hjemmekampe, så har de her lukket 10 mål ind i 7 kampe og er 3-3-1.
Jeg tror på et ensidigt kampbillede her, hvor PSG presser på og så kan der komme enkelte kontrachancer til Anderlecht.
Sejre på over 4 mål er sjældne i Champions League, og jeg mener simpelthen at bookmakeren har undervurderet Anderlecht her. Den belgiske liga er ganske udemærket, og selvom PSG på udebane er en hård nød at knække - så forventer jeg ikke at Anderlecht falder helt sammen.
Anderlecht har godt nok 0 point efter 3 kampe, og en målscore på 0-10, men hvis Bayern München slår Celtic - så kan de med et nederlag her, stadig selv afgøre at de bliver nummer 3 i rækken, og kvalificerer sig til Europa League.
Jeg spiller 5 units på "Under 5 mål" hvor 5 mål er = void.

Tippet mandag 30 oktober 2017 - 10:17

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:02