Eksperten:
Thomsen
Dato:
lørdag 04 november 2017 - 09:50
Kamp:
Newcastle Jets - Wellington
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Roy O'Donovan - 1. Newcastle målscorer
Resultat:
Vundet
Units:
4
Odds:
3,50
Chancevurdering:
32%
Spilbar ned til:
3,12
Betvalue:
112%
Bookmaker:
http://bit.ly/1gBKEaI

Newcastle Jets tager imod Wellington Phoenix. Det er to hold, der spillemæssigt har gjort det rigtigt fint i sæsonen, men også to hold, der har tendens til at lukke mål ind. Det er en oplagt kamp at kigge på målscorere i. 

Roy O'Donovan - 1. Newcastle målscorer @ 3,50 x 4 units 
Den irske angriber har været outstanding siden skiftet fra Central Coast Mariners inden denne sæson. Fem mål i de første fire kampe, hvor han kun én gang er gået fra banen uden at komme på tavlen. Det er de tørre tal, og det er ganske imponerende. 

I sidste kamp led Newcastle Jets en smule under, at Ronald Vargas sidder på tribunen med en slem skade. Han var i de første kampe rigtigt god, og kreatøren bag offensiven, og det er ikke optimalt for lørdagens hjemmehold, at han nu sidder ude i en lang periode. Der er dog andre til at tage over, og også i sidste kamp fik Jets point - og mål på kontoen.


Mulighederne bør komme imod et gæstende mandskab, der har lukket mål ind i samtlige af deres fire kampe i denne sæson, og som i sidste runde satte en 3-0-føring over styr hjemme imod Brisbane, hvor de skuffende måtte nøjes med uafgjort. Bagkæden er ikke afbalanceret og kommer til lørdagens kamp til at undvære midterforsvareren Marco Rossi, der stadig sidder ude med en skade. Hans makker Andrew Durante er med i truppen, men om han starter er stadig tvivlsomt.

Spillet på Roy O'Donovan er ved at være en god gammel kending fra min side. Det er sket tre gange i de første fire kampe, at han har fundet først vej til nettet for sit hold, og bookmakerne ligger da også lige omkring odds 3,00 for udfaldet. Hos Danske Spil får vi dog 3,50 hvilket er ganske nydeligt. 


Andrija Kaluderovic - scorer i kampen @ 2,87 x 3 units
Også Newcastle Jets har svært ved at holde buret rent. Ligesom hos gæsterne, har hjemmeholdet heller ikke præsteret et clean sheet i indeværende sæson til trods for, at de endnu er ubesejrede.


En af dem, der kan gøre det onde ved Jets, er den serbiske angriber Andrija Kaluderovic. Han har været stærk i de første fire runder, hvor det er blevet til tre scoringer, bl.a. ude imod Sydney FC, der har en af ligaens stærkeste defensiver.


Kaluderovic scorede to i seneste kamp, da Phoenix spillede 3-3 hjemme imod Brisbane, og var meget aktiv i offensiven, hvor han udover målene kom frem til en del chancer. 

Serberen har igennem karrieren spillet for et hav af klubber - og altid scoret mange mål. I 2016 spillede han bl.a. for den litauiske klub Zalgaris, hvor han nettede 20 gange i 19 kampe. Tidligere har han også spillet en kort periode hos Brisbane Roar i A-League, hvor det blev til 5 scoringer i 10 kampe. 


Dario Vidosic - scorer i kampen @ 5,00 x 3 units
En af de andre spændende målscorerkandidater hos gæsterne fra Phoenix, er Dario Vidosic. Den 30-årige offensivspiller har gjort det fint i de første fire kampe, hvor han to gange er kommet på tavlen - og herudover skabt en del chancer både for sig selv og sine holdkammerater.


Vidosic ligger enten på kanten eller på 10'er-positionen, og er herfra ganske målfarlig. Hans evner foran mål, har han tidligere vist i A-League, da han spillede for Adelaide og Western Sydney. I 2012/2013-sæsonen nettede han bl.a. 10 gange i 26 kampe for The Reds.


Jeg kan ikke se Newcastle Jets holde buret rent i denne kamp. Slet ikke efter at man i sidste kamp mistede defensivspillere Georgevski til skade, der holder ham ude den kommende måned. 

Tippet lørdag 04 november 2017 - 07:23

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:02