Eksperten:
Thomsen
Dato:
lørdag 04 november 2017 - 09:50
Kamp:
Newcastle Jets - Wellington
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Over 2,5 mål + begge hold scorer
Resultat:
Tabt
Units:
4
Odds:
1,83
Chancevurdering:
59%
Spilbar ned til:
1,69
Betvalue:
108%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Jeg forventer en livlig kamp denne lørdag, og udover de tre målscorerspil, der ligger her på siden, så spiller jeg også disse to:

Wellington: Over 5,5 hjørnespark @ 2,10 x 4 units
Dette spil sættes, da lørdagens opgør ligner et, der kan komme til at buldre frem og tilbage, indeholde mange mål og mange chancer. 
Herudover, så har Newcastle Jets givet rigtigt mange hjørnespark væk i denne sæson. Intet mindre end 40 af slagsen, hvilket giver et stille og roligt snit på 10 hjørnespark pr. kamp - til modstanderen vel at mærke. 
Dette kan også blive tilfældet denne lørdag, når Wellington Phoenix gæster stadion i Newcastle. Newzealænderne har imponeret offensivt i denne sæson, hvor de har været tæt på at tage point på udebane imod Sydney FC, og i sidste sæson lynhurtigt kom foran med 3-0 hjemme imod Brisbane Roar. Det er et meget angribende hold, og det kan komme til at afspejle sig i antallet af hjørnespark også. 
Over 2,5 mål og begge hold scorer @ 1,83 x 4 units
Begge mandskaber har rigtigt dygtige angribere, mens det kniber en del mere i defensiven. Det er to hold, der endnu ikke har holdt buret rent i sæsonen, men som har scoret masser af mål i den modsatte ende. 
Samtidig er der gerne garanti for mål, når disse klubber tørner sammen. Kun ét af de seneste 12 indbyrdes opgør er gået under linjen 2,5 mål, og i otte af disse kampe er der samtidig scoret i begge ender.
I de seneste fire opgør spillet på McDonald Jones Stadium i Newcastle, ville spillet på Over 2,5 mål + begge hold scorer have givet pote. Disse kampe er endt 2-2, 3-2, 3-1 og 1-3. Herudover mødtes de her i en træningskamp i september - den kamp endte 2-1.
Jets er uden Georgevski i forsvaret, mens gæsterne må undvære Marco Rossi. 

Tippet lørdag 04 november 2017 - 07:45

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:02