Eksperten:
Thomsen
Dato:
lørdag 04 november 2017 - 12:00
Kamp:
Perth Glory - Adelaide
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Perth Glory + begge hold scorer
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
3,65
Chancevurdering:
29%
Spilbar ned til:
3,45
Betvalue:
106%
Bookmaker:
http://bit.ly/1Mr7vay

Perth Glory er stærke hjemme på nib Stadium, og skal lørdag op imod Adelaide, der er uden flere profiler. Det ligner en spændende kamp, hvor det vestaustralske mandskab kan hente sæsonens anden sejr. Jeg spiller denne i to varianter.


Perth Glory @ 2,20 x 4 units 
Perth Glory + begge hold scorer @ 3,65 x 3 units
Perth er generelt et meget ustabilt hold, der ofte kæmper med en svigtende defensiv og en formkurve, der opfører sig som en rutsjebane i Tivoli. Men hjemme på nib Stadium, har de alligevel opbygget lidt af et fort. Kun tre gange i de seneste 21 hjemmekampe er det blevet til nederlag her for Glory (14-4-3) og de fleste hold kommer i problemer, når de tager rejsen hertil. 
I denne sæson har Perth fået en rigtig "Glory-start" på sæsonen, hvor det er blevet til fire point (1-1-2) i de første fire kampe. I perioden er det dog også kun blevet til én hjemmekamp, og det er som hovedregel her, holdet henter sine point. 
Hjemmeholdet har en fantastisk offensiv med Andy Keogh, Adam Taggart og Diego Castro, og scorer som oftest mange mål. Det går dog også udover defensiven, som i mange tilfælde nedprioriteres ift. offensivt spil, hvilket giver nogle særdeles underholdende kampe. 
Glory har ikke holdt målet rent i denne sæson, og står faktisk kun med tre clean sheets på deres seneste 31 ligakampe. Derfor kan det også oftest være smart at overveje at tilføje "+ begge hold scorer" til ens pick på Perth-sejr, når man har tiltro til dem.
Det kan blive et oplagt resultat i lørdagens kamp, hvor Adelaide, der ellers har løftet sig i forhold til sidste sæsons skuffende indsats, kommer til byen. Ikke fordi Adelaide er dårlige, men fordi de er hårdt ramt af skader. 
The Reds er bl.a. uden Johan Absalonsen i offensiven, hvilket mindsker chancen for mange mål til dem markant, da han har været deres absolut bedste spiller før skaden. Herudover må man i defensiven undvære Ersan Gülüm, der var en klippe i de første tre kampe, mens også Taylor Regan og Tarek Elrich må stå over. På midtbanen er Vince Lia ude, og han holdes selskab af Baba Diawara, der havde været mest oplagte frontangriber.
Glory har vundet to af de seneste tre møder med Adelaide, og hjemme på nib Stadium er det ligeledes blevet til to sejre i de seneste tre. Begge sejre har været med cifrene 3-1.

Tippet lørdag 04 november 2017 - 08:36

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:02