Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 05 november 2017 - 07:00
Kamp:
Brisbane Roar - Central Coast
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Brisbane Roar -0,5 (asian handicap)
Resultat:
Tabt
Units:
4
Odds:
1,91
Chancevurdering:
55%
Spilbar ned til:
1,82
Betvalue:
105%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Hverken Brisbane Roar eller Central Coast har fået den bedste start på sæsonen. De to mandskaber ligger begge i bunden af tabellen med henholdsvis 1 og 2 point. Søndag mødes de i en direkte duel, og her har jeg fidus til hjemmeholdet.

Brisbane Roar -0,5 (asian handicap) @ 1,91 x 4 units 
Markedet er åbnet omkring de 1,90, og endnu har det ikke rykket sig synderligt. Jeg forventer dog, at oddset på hjemmesejr vil falde, jo tættere vi kommer på kampstart, og spiller derfor Brisbane i -0,5 varianten, som er det samme som ren sejr. Vi får dog en smule bedre odds her.
Ud fra tabellen er et spil på Brisbane måske ikke det mest oplagte, da klubben kun står med et enkelt point for de første fire kampe i turneringen. Der har dog været grobund for optimisme hos søndagens værter, der bl.a. fik vendt 3-0 til 3-3, da de i sidste runde gæstede Wellington Phoenix på New Zealand. At lukke tre mål ind er selvsagt ikke positivt, men Roar viste stor moral og kynisme foran kassen, da de gjaldt, og det ene point har formentlig givet tro på tingene. 
Inden Phoenix-kampen var det blevet til smalle nederlag til Adelaide og Newcastle Jets. I begge kampe viste Brisbane egentlig udmærket spil, men endte ud med at tabe. Imod Adelaide var man foran næsten hele kampen, inden det til sidst kollapsede helt. 
Central Coast kommer til Suncorp Stadium med to point for deres fire kampe. Senest blev det til 1-1 imod Melbourne Victory, der underpræsterer voldsomt her i starten, mens der også er stjålet point fra Western Sydney. Omvendt tabte holdet 2-1 ude til Perth, ligesom man i premiererunden blev slagtet med 5-1 af Newcastle Jets. Der er til tider rigtigt fint spil at spore hos Central Coast, men i sidste ende er kvaliteten ikke til at lukke kampene.
Suncorp er generelt et rigtigt svært sted at spille, og det kender Central Coast alt til. De har ikke vundet på denne bane siden 2014, mens det blot er blevet til to sejre her i dette årti. Igennem de senere år har Brisbane i øvrigt generelt haft et strålende tag på CCM, som har måtte indkassere nederlag i hver eneste af de seneste otte indbyrdes møder; senest i april, da de blev sendt hjem fra Suncorp med 5-1 i bagagen. 
Hjemmeholdet er til kampen uden Luke DeVere (forsvar), Corey Brown (forsvar) og Thomas Kristensen (midtbane). Gæsterne kan stille i stærkeste; en opstilling, der dog er noget svagere end Brisbanes, målt spiller for spiller, selvom værterne har fravær.
Jeg tror på, at Brisbane henter sæsonens første sejr imod et udesvagt Central Coast-mandskab, der er 1-2-8 for deres seneste 11 kampe på fremmed græs.

Tippet lørdag 04 november 2017 - 15:51

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:02