Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 05 november 2017 - 07:00
Kamp:
Brisbane Roar - Central Coast
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Massimo Maccarone - holdets første målscorer
Resultat:
Tabt
Units:
4
Odds:
3,50
Chancevurdering:
32%
Spilbar ned til:
3,12
Betvalue:
112%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Jeg tipper Brisbane Roar til at vinde søndagens hjemmekamp imod Central Coast Mariners, og en af nøglerne til succes bliver uden tvivl den erfarne italienske målræv Massimo Maccarone. 

Massimo Maccarone - holdets første målscorer @ 3,50 x 4 units 
Maccarone, der har en lang fortid bag sig i italiensk fodbold, var lidt et wildcard at hente for Brisbane, da de sagde farvel til Jamie Maclaren efter sidste sæson. Der er ingen tvivl om, at Maccarone har målnæse, men samtidig er han også 38 år gammel, og der var derfor en del skepsis omkring, hvorvidt han ville kunne præstere.
Indtil videre har han lukket munden på kritikerne med rigtigt fint spil i de første fire kampe, hvor han er startet inde hver gang - og leveret gode indsatser hver gang. 
Den 38-årige angriber står med tre scoringer på de første fire kampe, og i sidste runde trak han en del af læsset, da Roar fik vendt 3-0 til 3-3 ude imod Wellington Phoenix. To gange kom skarpretteren på tavlen, og han kunne, med lidt held, have lavet flere.
Det ene af målene, som Maccarone sendte i kassen i Phoenix-kampen, var desuden på straffespark, og denne tjans ser han ud til at have for holdet i denne sæson. 
Spillet på Maccarone som anytime målscorer er langt nede, og jeg vælger i stedet at tage ham som holdets første målscorer. Dette giver pænt, og set i lyset af, at Brisbane-holdet ikke vælter sig i bombere, så er han den absolut mest oplagte til at sende holdet i front.
Central Coast lukker masser af mål ind, og står blot med ét clean sheet på de seneste 12 ligakampe - og ingen i denne sæson. 

Tippet lørdag 04 november 2017 - 16:09

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:02