Eksperten:
Thomsen
Dato:
fredag 10 november 2017 - 23:00
Kamp:
Honduras - Australien
Liga:
VM-kvalifikation, FIFA
Udfald:
Tom Rogic - scorer fra udenfor straffesparksfeltet
Resultat:
Annulleret
Units:
2
Odds:
21,00
Chancevurdering:
6%
Spilbar ned til:
16,67
Betvalue:
126%
Bookmaker:
http://bit.ly/2kLyar7

Honduras og Australien mødes fredag aften, dansk tid, i et vanvittigt vigtigt opgør. Dette er den første af to kampe, hvor præmien er en billet til VM-slutrunden i Rusland næste sommer. Det ligner på forhånd et tæt, hårdtspillet opgør, hvor der vil være fokus på defensiven hos begge mandskaber.

Det til trods, så forsøger jeg et målscorerspil. 

Tom Rogic - scorer fra udenfor straffesparksfeltet @ 21,00 x 2 units
Dette er lidt af et langskud, i ordets bogstaveligste forstand. Jeg går efter et mål fra offensivspilleren Tom Rogic, og det skal sættes ind fra udenfor straffesparksfeltet. 
Rogic, der til dagligt spiller i skotske Celtic, er en dygtig spiller, der scorer forholdsvis mange mål på det australske landshold. I kvalifikationen har han fået 16 kampe, heraf 12 som starter, og det er hidtil blevet til fem scoringer. Heraf flere fra positioner udenfor feltet. 

I fredagens kamp forventes Rogic igen at starte inde, og han kan få en hovedrolle i opgøret, hvor det australske mandskab er uden Leckie, der er karantæneramt, mens den altoverskyggende stjerne Tim Cahill stadig er tvivlsom med en ankelskade. Dette kan betyde større ansvar til Rogic, der formentlig starter i en relativt fri rolle lige bag angrebet. Det er her, han er bedst - og det er samtidig en position, hvor skud fra distancen er meget oplagt. 

Offensivspilleren skyder meget fra distancen. Sidst jeg forsøgte et lignende spil var i Australiens seneste landskamp, imod Syrien, og her havde Celtic-spilleren 3-4 forsøg fra positioner udenfor feltet - og det var decideret uheldigt, at det ikke lykkedes ham at komme på tavlen. 

Odds 21,00 imod en modstander, der formentlig kommer til at forsvare med næb og kløer, men som har lukket mål ind i 14 af 16 VM-kvalifikationskampe. 

Tippet torsdag 09 november 2017 - 19:56

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:02