Eksperten:
Thomsen
Dato:
lørdag 11 november 2017 - 07:35
Kamp:
Adelaide - Newcastle Jets
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Roy O'Donovan - 1. Newcastle målscorer
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
3,40
Chancevurdering:
31%
Spilbar ned til:
3,23
Betvalue:
105%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Historien taler for en Adelaide-sejr, formen taler for en Newcastle-sejr, og helt generelt er det svært for alvor at finde de store fiduser på lørdagens kamp mellem det rødklædte Adelaide-mandskab, og gæsterne fra Newcastle Jets.

Én ting er dog uomtvisteligt; Newcastle Jets har ligaens varmeste angriber, og han løber igen på banen i denne runde med mål som mission. 
Roy O'Donovan - 1. Newcastle målscorer @ 3,50 x 3 units  
Den irske angriber har været outstanding siden skiftet fra Central Coast Mariners inden denne sæson. Syv mål i de første fem kampe, hvor han kun én gang er gået fra banen uden at komme på tavlen. I alle fire kampe, hvor han har fundet vej til nettet, har han også været holdets første målscorer. Det er de tørre tal, og det er ganske imponerende. 
I sidste runde lavede han to af holdets mål, da Newcastle hjemme slog Wellington Phoenix med 3-0, og han er en af de helt store årsager til, at Jets har fået en ganske fantastisk sæsonstart. 
Faktisk kan Jets, med en sejr i Adelaide, rykke på 1.-pladsen i den australske række, hvilket de færreste havde regnet med inden denne sæson. Klubben har igennem de seneste mange sæsoner været en af de notoriske bundklubber, men måske dette kommer til at ændre sig i denne, hvor man efter fem kampe endnu er ubesejret (3-2-0). 
Adelaide har fået en noget mere slatten sæsonstart (1-2-2), hvor man dog har vist langt bedre spil end i sidste sæson. Ny træner, mange nye spillere, og en masse skader her i opstarten, har dog givet en noget ustabil begyndelse på sæsonen. 
Til lørdagens kamp er hjemmeholdet stadig uden Johan Absalonsen (angreb), Taylor Regan (forsvar), Vince Lia (midtbane), Tarek Elrich (forsvar) og Ersan Gülüm (forsvar).
Gæsterne kommer uden målmand Glen Moss, der er med det newzealandske landshold, mens Ronald Vargas (midtbane) og Daniel Georgevski (forsvar) er skadede.
Historisk set har Adelaide et godt greb om Jets, som de er 5-3-1 imod henover de seneste 9 kampe. Spørgsmålet, i forhold til dette spil, er dog, om hjemmeholdet kan holde Newcastle fra scoringer - og kan de ikke det, så er Roy O'Donovan selvfølgelig et oplagt bud på en målscorer.
Bet365 er ude med højeste odds, mens Danske Spil har 3,25 og Betfair 3,10. 

Tippet lørdag 11 november 2017 - 06:43

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:02