Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 12 november 2017 - 09:00
Kamp:
Melbourne City - Western Sydney
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Oriol Riera - Første til at score for sit hold
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
3,75
Chancevurdering:
29%
Spilbar ned til:
3,45
Betvalue:
109%
Bookmaker:
http://bit.ly/1rZblKO

Det har ikke været nemt at finde en masse spilbart på opgøret mellem Melbourne City og Western Sydney, der afslutter Runde 6 i den bedste australske række. Jeg mener dog alligevel at have fundet noget. 

Oriol Riera - scorer i kampen @ 2,80 x 4 units
Oriol Riera - først til at score for sit hold @ 3,75 x 3 units
Det bliver til to spil på en af mine angrebsfavoritter; Oriol Riera. 
Den spanske angriber har været glimrende, siden ankomsten til Western Sydney inden denne sæson, og han bærer en god del af æren for, at søndagens udehold endnu er ubesejrede i indeværende sæson.
Riera har deltaget i alle fem kampe, som Western Sydney har spillet hidtil, og i de fire af disse er det blevet til scoring. Det er ikke altid, at han er vanvittigt synlig i kampene, men han har et dræberinstinkt der gør, at han ofte dukker op på det rigtige sted. Samtidig er han straffesparksskytte for holdet, hvilket selvfølgelig også giver disse spil en ekstra dimension. 
Højeste odds på mål fra Riera hos det øvrige marked er 2,50, mens spillet på holdets første målscorer ligger i 3,10 og 3,55 hos de øvrige udbydere.
Western Sydney er endnu ubesejrede i denne sæson, og har præsteret ganske fint hidtil. Eneste malurt i bægeret er egentlig, at de har haft lidt problemer med at få lukket kampene, og derfor også står med fire uafgjorte kampe for de første fem runder (1-4-0).
Inden sæsonen mistede WSW deres succestræner Popovic, hvorefter Hayden Foxe tog midlertidligt over. Han er nu blevet erstattet af den tidligere Adelaide træner Josep Gombau, der havde stor succes hos The Reds. Gombau er en stor trænerkapacitet, og det må forventes, at han kan bringe en ekstra snert af klasse til weekendens gæstende mandskab. Samtidig håber WSW på "trænereffekten", hvor man - ofte - ser spillere yde lige dét ekstra, når en ny træner kommer til og, om ikke andet kortvarigt, overpræsterer en smule.
Det kan blive nødvendigt imod stærke Melbourne City, der står med 12 point for de første fem kampe (4-0-1). Hjemmeholdet har set langt stærkere ud end i tidligere år, og især defensivt lader det til at man har fået lidt mere styr på tingene.
Netop den stærke defensiv er også det største minus i forhold til disse spil. Kun to mål har City lukket ind i denne sæson, og kan de finde samme komptakthed frem denne søndag, så får WSW svært ved at bryde igennem. Det lykkedes dog Sydney FC at gøre dette i sidste runde, da de vandt 1-0 i en kamp, hvor City så ganske svage og ordinære ud. 
Western Sydney kan dog finde trøst i historien, der fortæller dem, at de kun én gang i deres i alt 16 møder med Melbourne City er gået fra banen uden at score.

Tippet søndag 12 november 2017 - 07:22

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:02