Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 12 november 2017 - 09:00
Kamp:
Melbourne City - Western Sydney
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Ross McCormack - 1. Melbourne City målscorer
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
3,30
Chancevurdering:
33%
Spilbar ned til:
3,03
Betvalue:
109%
Bookmaker:
http://bit.ly/1gBKEaI

Melbourne City er startet sæsonen godt, og står med fire sejre på fem kampe. Søndag skal de op imod Western Sydney, der endnu er ubesejrede i denne sæson, og det ligner en styrkeprøve for begge mandskaber.

Jeg har allerede givet mit bud på en målscorer for det gæstende mandskab, men ser også pæne chancer for, at hjemmeholdet finder vej til nettet. Bedste bud på en målscorer her er Ross McCormack, der kommer til at ligge helt på toppen for værterne.
Ross McCormack - 1. Melbourne City målscorer @ 3,30 x 3 units
Den skotske angriber blev hentet til Melbourne som erstatning for den langtidsskadede Bruno Fornaroli, der blev skadet i optakten til sæsonen. Og McCormack har indtil videre ikke skuffet.
Nok har han kun scoret i to af hans fem kampe, men det er blevet til tre scoringer, ligesom at han også er indgået godt i det generelle offensive spil. Skotten, der har bombet mål ind på samlebånd for Leeds og Fulham i den næstbedste engelske række, har desuden en fantastisk sparketeknik, og faktisk er to af hans tre scoringer i sæsonen sendt i kassen på frispark. Nogle helt forrygende scoringer. Udover tjansen som frisparksskytte, så er det også McCormack, der tager sig af eventuelle forsøg fra straffepletten. 
Western Sydney er et godt hold, men hidtil har de haft en smule problemer med defensiven i denne sæson. I hver eneste af deres seneste syv betydende kampe, der dækker over fem i ligaen, samt to i pokalturneringen, har modstanderne fundet vej til nettet. 
Herudover er søndagens gæstende mandskab uden Josh Risdon (forsvar, 3/0) og Steven Lustica (midtbane, 1/0) til søndagens kamp. Især Risdon, der er med landsholdet, er et tab for WSW.
Melbourne City har scoret i hver af de seneste seks møder med WSW, ligesom det er blevet til sejr i de seneste tre indbyrdes opgør på AAMI Park i Melbourne. 

Tippet søndag 12 november 2017 - 07:59

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:02