Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 12 november 2017 - 20:30
Kamp:
Bari - Pescara
Liga:
Serie B, Italien
Udfald:
Cristian Galano - scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
6
Odds:
2,50
Chancevurdering:
45%
Spilbar ned til:
2,22
Betvalue:
112%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Udvalget er, grundet landskampspausen, ikke stort, og derfor giver det mulighed for at dykke ned i nogle af de lidt mindre profilerede ligaer. Dette er tilfældet denne søndag, hvor turen går til den næstbedste italienske række. Her mødes Bari og Pescara i rundens sidste kamp, og hjemmeholdet er forholdsvis store favoritter.

En af nøglerne til succes for Bari er den brandvarme angriber Cristian Galano. Han vælter mål ind i øjeblikket - og vi springer med på bølgen med intet mindre end tre spil. 

Cristian Galano - scorer i kampen @ 2,50 x 6 units 
Spilbar til 2,20
Bet365

Cristian Galano - holdets første målscorer @ 4,00 x 3 units 
Spilbar til 3,70
Bet365


Cristian Galano - scorer to eller flere mål @ 9,50 x 1 unit
Spilbar til 9,00
Bet365

Grunden til at jeg går helt amok i spil på den skarpe angriber skal findes i hans aktuelle form. Den 26-årige italiener er nr. 2 på topscorerlisten i Serie B, hvor han indtil videre har tegnet sig for 9 scoringer.

Det interessante er, at hans 9 scoringer alle er lavet indenfor de otte kampe, han har fået i denne sæson. Første scoring faldt i august måned, hvorefter han holdt en lille pause, indtil starten af oktober. Her tog fanden ved ham, og i de efterfølgende seks kampe, har han scoret i hver eneste optræden - og i alt scoret 8 mål i denne periode.

Galano har to gange i perioden været dobbelt målscorer, mens han i fire af de seneste fem kampe også har været holdets første målscorer. Angriberen har også eksekveret en enkelt gang fra straffesparkspletten i denne sæson, og det kunne tyde på, at han også vil være at finde her, såfremt Bari skulle blive tildelt et sådant i søndagens kamp. 


Bari er nr. 6 i Serie B, og det rækker pt. til en plads i playoff-feltet. Toppen er dog tæt, og selvom Pescara kun er nr. 13, så er der blot tre point, der skiller de to mandskaber ad.


Pescara bør dog få det svært, når de gæster Stadio Comunale San Nicola, hvor Bari har vundet seks af deres syv opgør i denne sæson. De har samtidig scoret 16 af deres 25 sæsonscoringer her også. 


Gæsterne lider under ustabilitet, og en svag defensiv, der har set sig passeret i fem af de seneste seks kampe. Alene i de seneste tre kampe, har Pescara set eget net blafre otte gange!

Tippet søndag 12 november 2017 - 14:55

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:02