Eksperten:
Thomsen
Dato:
lørdag 18 november 2017 - 15:00
Kamp:
Novara - Bari
Liga:
Serie B, Italien
Udfald:
Cristian Galano - scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
4
Odds:
3,75
Chancevurdering:
30%
Spilbar ned til:
3,33
Betvalue:
112%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Igen i denne uge får Cristian Galano et par skud som målscorer i den næstbedste italienske række. Oddsene er rigtigt fine.
 
Cristian Galano - scorer i kampen @ 3,75 x 4 units  
Cristian Galano - holdets første målscorer @ 5,00 x 2 units  
Grunden til at jeg går helt amok i spil på den skarpe angriber skal findes i hans aktuelle form. Den 26-årige italiener er nr. 2 på topscorerlisten i Serie B, hvor han indtil videre har tegnet sig for 9 scoringer.
Det interessante er, at hans 9 scoringer er lavet i de kun ni kampe, han har fået i denne sæson. Første scoring faldt i august måned, hvorefter han holdt en lille pause, indtil starten af oktober. Her tog fanden ved ham, og i de efterfølgende syv kampe, har han scoret i hver eneste optræden, pånær sidste runde - og i alt scoret 8 mål i denne periode.
Galano har to gange i perioden været dobbelt målscorer, mens han i fire af de seneste seks kampe også har været holdets første målscorer. Angriberen har også eksekveret en enkelt gang fra straffesparkspletten i denne sæson, og det kunne tyde på, at han også vil være at finde her, såfremt Bari skulle blive tildelt et sådant i lørdagens kamp. 
Bari, der er nr. 4 i Serie B, skal op imod Novara. Hjemmeholdet ligger nr. 12 og har leveret noget ustabilt den seneste tid. Samtidig har værterne lukket mål ind i 11 af 14 kampe i indeværende sæson, og de virker på ingen måde skræmmende defensivt. 
Bør blive en kamp, hvor formstærke Bari, der kun har tabt én af de seneste syv kampe, kommer på tavlen. 

Tippet lørdag 18 november 2017 - 14:16

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:02