Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 19 november 2017 - 18:00
Kamp:
Brøndby - FC Nordsjælland
Liga:
Superliga, Danmark
Udfald:
Emiliano Marcondes - scorer i kampen
Resultat:
Vundet
Units:
4
Odds:
3,70
Chancevurdering:
30%
Spilbar ned til:
3,33
Betvalue:
111%
Bookmaker:
http://bit.ly/1gBKEaI

Emiliano Marcondes har været outstanding i denne sæson. Den kommende Brentford-spiller har nettet et hav af mål, leveret assists og generelt været en af de helt store profiler - og han kan være manden, der gør det onde ved Brøndby i søndagens kamp. Jeg forsøger den brandvarme offensivspiller i tre varianter.

Emiliano Marcondes - scorer i kampen @ 3,70 x 4 units
Emiliano Marcondes - 1. FC Nordsjælland målscorer @ 5,10 x 2 units
Marcondes har tegnet sig for imponerende 11 scoringer og 6 assists i de 15 kampe, han har spillet dette efterår. Herudover er det også blevet til mål i pokalturneringen, og dermed er den 22-årige Superligaprofil oppe på at have scoret i 8 af de seneste 10 kampe, han har spillet for FC Nordsjælland. 
Udover at være i strålende form, så har Marcondes også et eller andet med Brøndby Stadion. Han har ihvertfald scoret i tre af de seneste fire besøg på Vestegnen, og generelt været lidt af en hovedpine for de blå/gule. Måske var det delvist derfor Troels Bech og co. var ude efter ham i sommerens transfervindue. 
Søndagens kamp lugter af en målrig og underholdende affære. Der er gerne garanti for mål, når de to klubber tørner sammen. Første møde i denne sæson, der blev spillet i Farum i juli måned, endte med en 3-2-sejr til nordsjællænderne. 
Markedet ligger i 3,20-3,50 for scoring af Marcondes. Herudover er Danske Spil også ude med pæne 5,10 på, at Marcondes bliver første mand på tavlen for gæsterne. Også dette er pænt over resten af markedet. 

Tippet søndag 19 november 2017 - 16:20

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:02