Eksperten:
Thomsen
Dato:
torsdag 23 november 2017 - 09:50
Kamp:
Newcastle Jets - Melbourne Victory
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Dimitrios Petratos - scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
4,33
Chancevurdering:
25%
Spilbar ned til:
4
Betvalue:
108%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Newcastle har haft en flot sæson hidtil, og meget af denne kan tilskrives holdets nye angriber, Roy O'Donovan. Han har lavet 7 af holdets 16 mål, og har været ganske flyvende hidtil i sæsonen. Desværre for Jets, så er den irske angriber blevet ramt af en skade, der formentlig holder ham ude de kommende 3-4 uger.
Derfor skal Newcastle Jets finde deres mål andetsteds, og da bredden i offensiven ikke er stor, så peger pilen på spillere som Andrew Nabbout og Dimi Petratos. Torsdag har jeg kig på sidstnævnte, når Melbourne Victory slår vejen forbi McDonald Jones Stadium. 
Dimitrios Petratos - scorer i kampen @ 4,33 x 3 units
Markedet har reageret på O'Donovans skade, og af samme grund får vi ikke vanvittigt høje odds på de øvrige offensivspillere. Unibet er eksempelvis helt nede i 3,00 for mål af Dimi Petratos, mens Betfair kun langer 3,30 over disken. Under normale omstændigheder, ville oddset være noget højere. Hos Bet365 holder man dog fanen højt, og åbner i 4,33 hvilket er et ganske nydeligt odds - alt taget i betragtning.
Dimi Petratos har haft en strålende sæson for Jets, som han skiftede til op til denne sæson. Han har tidligere spillet i både Brisbane Roar og Sydney FC, og var inden skiftet til Newcastle også lige et smut ovre den sydkoreanske liga. I Jets ser det dog ud til, at han har fundet sin plads, og han er omgående gledet ind på holdet, hvor han har markeret sig som en profil. 
I indeværende sæson har den 24-årige offensivspiller scoret 4 mål, og lavet to assists, i de 7 kampe, han har spillet. Senest nettede han i den svære udekamp imod de forsvarende mestre fra Sydney FC, mens han også er kommet på tavlen imod stærke mandskaber som Western Sydney Wanderers og Brisbane Roar.
Petratos har et rigtigt godt skud, og han forsøger sig gerne og ofte fra distancen. To af hans fire mål i sæsonen har været sande langskudsperler. Han kommer efter alt at dømme til enten at ligge på kanten eller som 10'er i torsdagens kamp, og det åbner op for netop en masse forsøg udefra.
Jets har haft en god sæson hidtil, og indtil sidste runde, hvor man knebent tabte 2-1 til Sydney, bl.a. på en stor målmandsfejl, var man ubesejret. Hjemme på eget græs er holdet stadig uden nederlag (1-2-0) og set i lyset af, at man er ligaens mest scorende hold, så er der optimisme at spore inden mødet med storholdet fra Melbourne.
Victory fik i sidste runde sæsonens første sejr (1-4-2), da de ude besejrede et skadesramt Perth-mandskab. Præstationerne fra Melbourne-klubben har ikke været overbevisende i indeværende sæson, og med kun et clean sheets i sæsonens syv kampe (tilmed imod et Perth-mandskab uden Taggart og Castro), bør Jets kunne gøre skade på gæsterne her.
4,33 er nydeligt og det får tre units. 

(Bemærk i øvrigt, at Dimitrios' bror, Kosta, også spiller i Newcastle Jets; så vælg den rigtige Petratos under spil-udvalget)

Tippet onsdag 22 november 2017 - 14:39

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:02