Eksperten:
Thomsen
Dato:
lørdag 25 november 2017 - 09:50
Kamp:
Sydney FC - Brisbane Roar
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Milos Ninkovic - scorer i kampen
Resultat:
Annulleret
Units:
3
Odds:
3,55
Chancevurdering:
30%
Spilbar ned til:
3,33
Betvalue:
106%
Bookmaker:
http://bit.ly/1gBKEaI

Sydney FC er ganske store favoritter, når de lørdag formiddag, dansk tid, tager imod Brisbane Roar. Det er der mange gode grunde til, og hjemme på fortet, Allianz Stadium, bør de da også få et godt resultat imod ordinære Brisbane.
Jeg forsøger et målscorerspil i opgøret. 

Milos Ninkovic - scorer i kampen @ 3,55 x 3 units
Sidste års bedste spiller i A-League, Milos Ninkovic, har haft en lidt slatten start på sæsonen, hvor det ikke er blevet til mange mål. I den seneste tid er serberen dog vågnet op til dåd, og har haft en finger med i seneste sejre.
Ninkovic blev i sidste sæson kåret til ligaens bedste spiller. Den titel kom på baggrund af intet mindre end 9 mål og 10 assists i 28 kampe, og en generelt stærk indsats henover hele Sydneys mesterskabssæson. 
I denne sæson er det kun blevet til én scoring i 7 kampe, og det må faldt i seneste ligakamp imod Newcastle Jets. Scoringen kom efter en periode, hvor formkurven har peget opad for Ninkovic, og dette slog han fast i midtugen, da Sky Blues vandt den australske pokalturnering - her scorede serberen nemlig igen. 
Ninkovic har sin faste plads på kanten hos Sydney, og han er en evig trussel fra denne position. Herudover skal han blot tænke tilbage til sidst, da Brisbane var på besøg på Allianz Stadium, for at få gode minder; her scorede han nemlig også. 
Brisbane kommer til Sydney efter en lidt slatten start på sæsonen, hvor det blot er blevet til seks point i syv kampe, og en øjeblikkelig placering som nr. 8. Nye tider for klubben, der i sidste sæson sluttede som nr. 3, og endte i slutspillets semifinaler.
Lørdagens gæster har kun vundet én kamp i denne sæson, og kan herudover blot fremvise en kamp, hvor målet er blevet holdt rent. Herudover kommer de til rundens kamp med et hav af fravær:
Michael Theo (målmand, 4 kampe), Luke DeVere (forsvar 4 kampe/0 mål), Jade North (forsvar, 5 kampe/0 mål), Daniel Bowles (forsvar, 0 kampe/0 mål), Corey Brown (forsvar, 3 kampe/0 mål), Thomas Kristensen (midtbane, 0 kampe/0 mål) og Shannon Brady (angreb, 0 kampe/0 mål). 
Som man kan se, så er det en stor del af defensiven, herunder danske Thomas Kristensen på den kontrollerende del af midtbanen, der er ude til opgøret. Det skal ganske enkelt have en negativ effekt for gæsterne.
Hos Sydney FC er kun Rhyan Grant (forsvar, 0 kampe/0 mål) ude. Til gengæld kommer Matt Simon (angreb, 6 kampe/0 mål) og Luke Wilkshire (forsvar, 6 kampe/1 mål) tilbage i truppen. 
Sydney FC har ikke tabt en betydende kamp på hjemmebane siden april 2016, og jeg ser ikke Brisbane være holdet, der påfører dem dette heller. Heller ikke selvom Sydney FC var i aktion i midtugen, hvor de spillede 120 minutter imod Adelaide i pokalturneringen.
Milos Ninkovic som målscorer til flotte 3,55 forsøges. 
Det øvrige marked ligger imellem 2,63 og 3,25 for samme spil. 

Tippet lørdag 25 november 2017 - 07:49

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:02