Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 26 november 2017 - 09:00
Kamp:
Adelaide - Western Sydney
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Oriol Riera - først til at score for sit hold
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
3,50
Chancevurdering:
31%
Spilbar ned til:
3,23
Betvalue:
108%
Bookmaker:
http://bit.ly/1rZblKO

Oriol Riera har været et stort lyspunkt hos Western Sydney i denne sæson, og søndag bliver han "the one to watch", når Wanderers skal forsøge at hive point med hjem fra Coopers Stadium i Adelaide.

Oriol Riera - scorer i kampen @ 2,40 x 4 units
Den tidligere La Liga-angriber har taget A-League med storm, og har siden skiftet til Western Sydney markeret sig som en af holdets helt store profiler.
Riera er startet inde i hver eneste af WSW's seks kampe, og i fire af disse har han lynet foran kassen. Herudover nåede han fire kampe i FFA Cup'en, inden holdet blevet elimineret, og også her blev det til fire mål. Sammenlagt: 10 kampe, 8 mål. Ganske imponerende.
Den 31-årige spanier ligger helt på toppen for Western Sydney, hvor han i hver eneste kamp kommer til en del chancer. Han har samtidig rollen som straffeskytte, hvilket naturligvis også tæller til hans, og dette spils, fordel.
Hjemmeholdet var i kamp i midtugen, hvor de var ude i 120 minutters opslidende pokalfinale imod Sydney FC, og ikke nok med det, så er de også hårdt ramt af skader. 
Johan Absalonsen (angreb, 3 kampe/2mål), Tarek Elrich (forsvar, 0 kampe/0 mål) og Taylor Regan (forsvar, 1 kamp/0 mål), mens Michael Marrone (forsvar, 7 kampe/0 mål) er i karantæne.
Adelaide har ikke holdt buret rent én eneste gang i indeværende sæson, mens vi faktisk skal helt tilbage til marts for at finde seneste clean sheet. Det er 12 kampe siden. 
Flere bookmakere på markedet er et godt stykke under 2,00 for dette spil. 

Oriol Riera - først til at score for sit hold @ 3,50 x 3 units
Udover det normale spil på Riera, så forsøger jeg ham også som holdets første målscorer. 
Han har tegnet sig for knap halvdelen af alle Western Sydneys mål i sæsonen, og i de fire kampe, hvor han har scoret, har han også været holdets første på tavlen, mens det samme var tilfældet i to af de tre FFA Cup-kampe, hvor i han scorede.
Som straffeskytte, frontangriber og holdets bedste offensive kort, er dette et skud værd.
Bet365 giver odds 2,60 for samme spil, hvilket dog, selvsagt, også er rigeligt lavt sat. 

Tippet søndag 26 november 2017 - 08:02

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:02