Eksperten:
W-betteren
Dato:
onsdag 29 november 2017 - 20:45
Kamp:
Chelsea - Swansea
Liga:
Premier League
Udfald:
Chelsea vinder uden at indkassere mål
Resultat:
Vundet
Units:
4
Odds:
1,80
Bookmaker:
http://bit.ly/17OwkP4

Vi skal til Premier League, og Stamford Bridge - hvor Chelsea skal slå Swansea for at holde trit med Manchester United i forfølgelsen på lige nu suveræne Man City.

I sidste sæson så vi hvordan Chelsea efter en skidt start, satte en super periode sammen og vandt et hav af kampe i træk.
Lige nu er Conte og co. lidt i samme situation, og selvom de måtte nøjedes med uafgjort imod Liverpool i weekenden - så er de i gang med en stærk periode.
Holdet er således 4-1-0 for de sidste 5 Premier League kampe og det er de især på grund af en stærk defensiv.
Med Andreas Christensen som en stor del af det, har holdet således kun lukket 1 mål ind i deres seneste 4 PL kampe - og det selvom de både har mødt Liverpool og Manchester United!
I aften får de så besøg af Swansea i en kamp som de bør vinde uden de store problemer. Swansea ligger næstsidst i rækken, og waliserne har ikke vundet i deres seneste 5 kampe.
En hjemmesejr giver da også kun odds 1,20, hvilket jeg ikke finder værdi i. Til gengæld kan vi hente flotte odds 1,80 på at Chelsea vinder uden at indkassere mål, og det er alt for højt i min bog.
Chelsea har 6 cleansheets i 13 PL kampe i denne sæson, og de har vundet uden at indkassere mål i 4 ud af deres seneste 6 kampe. I aften får de så besøg af ligaens pt. dårligste angreb, som slet ikke fungerer.
Swansea har således kun scoret 7 mål i 13 kampe, hvilket er ligaens suverænt dårligste snit. De har kun scoret i 2 ud af deres seneste 6 kampe, og medmindre Chelsea forærer dem et mål - så scorer de ikke i aften.
Jeg spiller 4 units på at Chelsea vinder uden at indkassere mål.

Tippet onsdag 29 november 2017 - 08:45

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:02