Eksperten:
W-betteren
Dato:
tirsdag 05 december 2017 - 20:45
Kamp:
Chelsea - Atletico Madrid
Liga:
Champions League
Udfald:
Halvleg/fuldtid: Uafgjort/Chelsea
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
5,50
Bookmaker:
http://bit.ly/1rZblKO
Tv:
TV3sport

Vi skal en tur til Champions League gruppe C, hvor der bør vente os en god kamp, når Atletico Madrid skal på besøg på Stamford Bridge.

Situationen er nemlig den at Chelsea nok skal vinde for at tage 1.pladsen, og Atletico Madrid skal vinde for at jagte deres spinkle chance for at gå videre.
Chelsea er i topform pt, og især Eden Hazard viser topform. Holdet skaber masser af chancer, men i aften står de overfor et af Europas bedste forsvar.
Atletico Madrid har dog været ringe i dette års Champions League, hvor de indtil videre kun har hentet 6 point i 5 kampe!
De har dog været i bedring på det sidste, og kommer som Chelsea til opgøret her med 5 sejre og en uafgjort i de sidste 6 kampe.
Opgøret her skal vindes, men det er sandsynligt at der først for alvor vil blive lukket op i anden halvleg, når de to hold har en føling med hvad der sker i kampen i Rom.
Jeg har Chelsea som favorit, i en kamp der godt kan eksplodere i anden halvleg.
Den er meget åben, men mit bedste spilforslag her er at Chelsea vinder - efter uafgjort ved pausen. Det har de gjort i 2 ud af de seneste 6 kampe, og imod et stærkt Atletico forsvar kan det også meget vel ske her.
Det kan vi hente odds 5,50 på - og det sender jeg 2 units efter.

Tippet tirsdag 05 december 2017 - 14:01

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:02