Eksperten:
W-betteren
Dato:
tirsdag 12 december 2017 - 21:00
Kamp:
Crystal Palace - Watford
Liga:
Premier League
Udfald:
Uafgjort (X)
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
3,50
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Midtugen er fuld af Premier League, hvor vi tager fat på 17.spillerunde. Jeg har kigget lidt på opgøret imellem Palace og Watford, som i min bog er et mere lige opgør end bookmakerne gør det til.

Palace ligger nummer sidst i ligaen, men det virker til at rutinerede Roy Hodgson har fået banket lidt selvtillid ind i spillerne - som faktisk har præsteret godt på det sidste.
Holdet har nu ikke tabt i deres seneste 5 kampe, hvor de har spillet de 4 af dem uafgjort - og har været deciderede uheldige med ikke at hente flere sejre.
De har også været godt kørende på hjemmebanen Selhurst Park, hvor de ikke har tabt i de seneste 6 opgør.
 De har Sakho og McArthur skadet til kampen - men er ellers ikke så hårdt ramt, hvilket kan blive en stor fordel i det tætte december program.
Dagens modstander fra Watford er til gengæld hårdt ramt af skader og karantæner - og de kan godt få problemer på Selhurst i dag.
Watford har gang i en fin sæson, men har ikke vundet i de seneste 3 kampe.
De kommer til opgøret her og må mangle spillere som Cathcart, Will Hughes, Chalobah, Kaboul, Zeegelaar, Britos med flere.
Watford har haft det svært på udebane i denne sæson, og spørgsmålet er om de ikke kan leve med 1 point i dette Londonderby.
Ihvertfald spiller de to hold ofte tætte kampe, og kigger vi på de seneste 6 af dem - så er en enkelt endt uafgjort - og resten har været 1-måls sejre.
Jeg tror på et tæt opgør, og odds 3,50 på uafgjort er i overkanten.
Jeg spiller 2 units på X'et her.

Tippet tirsdag 12 december 2017 - 08:07

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:02