Eksperten:
W-betteren
Dato:
fredag 15 december 2017 - 20:45
Kamp:
Sheffield Wed - Wolverhampton
Liga:
Championship
Udfald:
Wolverhampton (draw no bet)
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
1,53
Bookmaker:
http://bit.ly/1rZblKO
Tv:
TV3 Max

Vi skal i aften en tur til den næstbedste engelske række, hvor Wolverhampton har gang i en rigtig flot sæson. Udeholdet går fra sejr til sejr og har ført ligaen i de seneste 5 runder. The Championship er dog en lang turnering, med hele 46 kampe, så selvom tingene er gode ud nu - så ved manager Santo at det er med at holde momentum.

Det har de en god chance for at gøre i aften - for modstanderne fra Wednesday er lang fra skræmmende. Hjemmeholdet er efter en nogenlunde start, nu gået 5 kampe uden sejr - hvilket har gjort at de er dumpet ned på en 15.plads. De har blot vundet 2 ud af de sidste 8 kampe, og ligner et hold der skal begynde at kigge nedad i tabellen.
De har problemer i begge ender af banen pt, og efter en super skidt indsats imod Norwich må vi forvente at træner Carlos Carvahal bytter ud på et par pladser.
Samtidig har Wolves det indbyrdes overtag, hvor de er 11-8-3 for de sidste 22 indbyrdes kampe, og især ude har de godt fat.
Har har de kun tabt i 1 ud af de sidste 11 indbyrdes opgør imod Sheffield Wednesday.
Faktisk er Wolves ekstremt gode på udebane, hvor de i denne sæson har hentet hele 7 sejre i 10 kampe - og kun har tabt en enkelt.
Det rene 2-tal frister her, men jeg vælger draw no bet versionen - hvor odds 1,53 på Wolves stadig virker yderst solidt.
Den får 3 units herfra.

Tippet fredag 15 december 2017 - 12:53

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:02