Eksperten:
Thomsen
Dato:
lørdag 16 december 2017 - 07:35
Kamp:
Newcastle Jets - Adelaide
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Newcastle Jets
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
2,10
Chancevurdering:
52%
Spilbar ned til:
1,92
Betvalue:
109%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Til lørdagens opgør mellem Newcastle Jets og Adelaide, har jeg fundet et spil frem med pæn værdi i et opgør, hvor hjemmeholdet bør have pæne muligheder.

Newcastle Jets @ 2,10 x 3 units 
Jets har haft en forrygende sæson, og er aktuelt nr. 2 i rækken. Samtidig har de lørdag muligheden for at lægge yderligere afstand til Melbourne City, der fredag tabte til duksene fra Sydney FC.
 
Hjemmeholdet spiller noget fremragende angrebsfodbold, og selvom de har været ramt af fravær til stjerneangriberen Roy O'Donovan, og også er det lørdag, så har de øvrige offensivspillere taget ansvar. Det har gjort Newcastle til ligaens mest scorende mandskab med 2,3 scoringer pr. kamp efter 10 runder. Samtidig er de 6-2-2 for sæsonen. 

Adelaide har heller ikke haft en helt skidt sæson, men har dog på ingen måde været lige så overbevisende som Jets. Inden lørdagens kamp er der dog også seks point der skiller de to mandskaber. 

Gæsterne kommer til Newcastle uden danske Johan Absalonsen, der længe har været holdt ude af en skade. Han mangler i Adelaides offensiv, der ofte virker tandløs. Udover Absalonsen, så må udeholdet også se bort fra Tarek Elrich i forsvaret, mens venstre backen Garrucio samt den meget vigtige midtbaneslider Daniel Adlung er ude med karantæne. Vitale fravær i en meget vigtig udekamp. 

Jets vandt den omvendte kamp med 2-1, da holdene mødtes i Adelaide for en måneds tid siden - og noget lignende virker plausibelt i 11. runde. 

Jeg holder dette spil spilbart til 1,92 og vi får derfor også flot værdi her.

Tippet fredag 15 december 2017 - 21:00

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 13:13