Eksperten:
Thomsen
Dato:
søndag 17 december 2017 - 09:00
Kamp:
Brisbane - Melbourne Victory
Liga:
A-League, Australien
Udfald:
Besart Berisha - 1. Melbourne Victory målscorer
Resultat:
Tabt
Units:
4
Odds:
3,35
Chancevurdering:
33%
Spilbar ned til:
3,03
Betvalue:
111%
Bookmaker:
http://bit.ly/1gBKEaI

Besart Berisha og Massimo Maccarone er de to holds skarpeste angribere, når Brisbane tager imod Melbourne Victory. Jeg forsøger dem begge som målscorere, og begge i varianten, hvor de skal først på tavlen for deres hold.

Besart Berisha - 1. Melbourne Victory målscorer @ 3,35 x 4 units 
Berisha har haft en lidt turbulent sæson, hvor han blandt andet har afsonet karantæne for at skubbe en dommer og generelt har lidt under, at Victory ikke leverer, som de tidligere har gjort.
Alligevel har den kosovoalbanske angriber fundet vej til nettet i halvdelen af sine kampe i indeværende sæson, hvor han har spillet 8 gange - og scoret i de fire. Odds på Berisha som målscorer ligger derfor også lige omkring odds 2,00 hvilket er meget reelt, og derfor kigger vi i stedet imod chancen for at han scorer holdets første mål. Dette har han gjort i hver af de fire opgør, hvor han har fundet nettet i denne sæson.
Melbourne-offensiven er ikke så imponerende i denne sæson, og selvom hollandske Leroy George har gjort sit, så hviler alt for meget stadig på Berisha. Han er ubetinget holdets vigtigste offensivspiller, og skal gæsterne have succes denne runde, skal de komme fra ham.
Heldigvis for Melbourne, så har Berisha det generelt rigtigt godt imod sin gamle klub. I fem af de seneste seks kampe, hvor modstanderen har heddet Brisbane, har Berisha scoret, og han har i alt nettet otte gange imod Roar siden skiftet i 2014. Ingen kærlige følelser der.
Berisha kan med hovedet, venstre fod, højre fod og fra straffepletten, og er absolut bedste bud på målscorer for gæsterne.

Tippet søndag 17 december 2017 - 07:47

Opdateret søndag 17 december 2017 - 09:36